“Tupper Sex”, al Club Capitol, una comèdia sobre el sexe per parlar del sexe… en solitari o ben acompanyat

Text – Albert Roca. Fotos – Premsa Tupper Sex.

Des del passat 9 de novembre el Club Capitol acul l’obra “Tupper Sex”, amb guió i direcció d’Edu Pericas, i protagonitzada per Elena Fortuny i Gretel Stuyck. La trama del tot esbojarrada i divertida ens porta fins a un particular curs de formació per a venedors de joguines eròtiques.

tuper-carterll-2

Per l’autor Edu Pericas “la dona parla més obertament que l’home del sexe, de manera més creativa. Quan un home entra en un sex shop busca pel·lícules creatives, en canvi la dona prefereix més coses més fantasioses i variades, a través dels objectes eròtics”. Per això el Tupper Sex, que té molt d’èxit en els darrers anys “era el millor punt de partida per parlar del sexe de manera oberta i desenfadada. El curs de formació es dirigeix al públic que forma part de l’espectacle”. Tanmateix “el públic que ve és molt variat, amb moltes parelles on la dona ha tingut la idea d’anar-hi i l’home té la oportunitat de veure quines coses l’interessan a la dona”.

Del que es parla molt en l’obra és “del sexe en solitari i s’ha de prendre de la manera més natural i si li ofereixes un punt d’humor… el sexe sempre dóna molt de joc”.

Les dues actrius protagonistes Elena Fortuny i Gretel Stuyck reconeixen que n’havien sentit parlar del “Tupper Sex”, però que no el coneixien directament.

tappersex0323_alta1Compartiexen amb el director que és bo “parlar del sexe obertament” i que vinguin moltes parelles “i que coneguin moltes coses…. com els productes relacionats amb el sexe, que són molt variats i que es poden gaudir en parella”. Les dues actrius, reconeixen que “ens ho passem “pipa”, la gent no para de riue i això ens provoca un “subidón” molt gran”.

Venda d’entrades: Ticketmaster, One box i Taquilles del teatre Club Capitol

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s