Las leyendas de Andor: Joc de l’any 2013

Text – Redacció-Xarli Diego Comunicació. Fotos – Xarli Diego Comunicació.

El joc de taula “Las leyendas de Andor”, de l’autor alemany Michael Menzel editat a Espanya per Devir, empresa que té la seu estatal a Barcelona, ha estat escollit com el millor joc editat a l’Estat español aquest any i té moltes possibilitats que tingui versió catalana. El premi ha estat lliurat en el decurs de la celebració del VIII Festival Internacional de Juegos de Córdoba.

Entrega del premi 1

El premi l’otorga un jurat d’experts en jocs de taula de tot l’Estat després d’avaluar tots els jocs apareguts durant l’any en curs. El prestigiós guardó compleix la seva novena edició.

Una imatge de l'entrega de premis-2

“Las leyendas de Andor”  és un joc familiar amb el que tots els participants col·laboren entre sí amb l’objectiu de complir una sèrie de perilloses missions  en un món de fantasia heroica. El joc reuneix una ambientació clàssica d’aventures en un regne màgic, amb mecàniques de joc modernes i fàcils d’aprendre.

Andor

L’autor Michale Menzel és un reconegut il·lustrador de jocs de taula com Catan o Los pilares de la Tierra i aquesta ha estat la seva primera incursió com a autor d’un joc. “Las leyendas de Andor” ha obtingut molts premis a tot Europa.

L’editora Devir és una de les empreses més guardonades amb el Joc de l’any espanyol, aconseguint 4 vegades el premi de les nou edicions celebrades.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: