Entrevista a Victor Garcia, director de “Gallows Hill”, i la seva protagonista, Nathalia Ramos. El filme es presenta avui en el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Text i Fotos Albert Roca.

Aquesta nit al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, es desplegarà una gran catifa vermella amb la “Premiere” del filme “Gallows Hill». Es tracta d’una pel·lícula sobrenatural de terror dirigida per Victor Garcia, i la seva història gira al voltant d’un americà, que ha quedat vidu de la seva esposa nascuda a Colombia, i que vola fins a Bogotà amb la seva nova núvia –Mules- per a recuperar la seva filla de carácter molt rebel. Després d’un accident acaben en una casa on passen moltes coses.

Hem entrevistat al director Víctor Garcia, i la protagonista, l’actriu i cantant Nathalia Ramos,  nascuda a Madrid però que viu a Miami des dels 4 anys, sense oblidar-se mai de les seves arrels.

foto galo

El director ens comenta sobre el filme, que hi ha un punt de partida molt conegut però on poden canviar moltes coses ”La típica familia que arriba a una casa…. però tot el que pot semblar pot ser diferent i així m’agradaria que ho veiés l’espectador”. Respecte a la casa el director ens diu que “és un element clau en la història, i que agafa el carácter de personatge”.

Galows victor

Per Nathalia Ramos, el filme ha suposat una gran experiencia “on ho he passat malament… la veritat –riu- ja que hi havia moments que plovia molt i jo li deia al director “i si no plou?” i ell deia que havia de ser així”.

GAlows natalia

Respecte a això Victor recorda “que sóc un fan del cinema de gènere des de que era molt petit i hi ha coses que s’han de respectar, com l’element advers atmosfèric, i que té molta incidencia en la intriga de la història”. Un fet fonamental pel director era “l’ambient intens del rodatge, ja que rodàvem moltes hores, estàvem aïllats, els actors i actrius es trobaven desubicats respecte al seu lloc habitual. Tot això creava una atmósfera molt dura”. Nathalia ho corrobora “tornant a la pluja, tenia la roba empapada i ho portava molt malament. Va haver un moment que no vaig poder més i vaig posar-me a plorar i el director em deia ‘ho estàs fent molt bé’ quan en realitat no ho feia com actriu sinó que ho vivia realment”.

Galows ntatala 2

La jove actriu, que va estar molt simpàtica i atenta amb els fans, va comentar les coincidències d’ella amb el seu personatge de Jill Reynolds “ella està a Colombia i no vol tornar… jo he sentit una sensació semblant, saps?… fins i tot penso que soc mig colombiana, me’ls aprecio moltíssim”.

Victor Garcia i Nathalia Ramos en el photocall a Casa bacardí Sitges, en la preentació del filme "Gente en sitios" de Juan Cavestany
Victor Garcia i Nathalia Ramos en el photocall a Casa bacardí Sitges, en la preentació del filme «Gente en sitios» de Juan Cavestany

Nathalia es desfà en elogis del seu director “ha estat un gran plaer, he aprés moltíssim….”. Víctor torna la “floreta” “la veritat és que la clau del film es el gran casting, sense tots ells això no hagués estat possible. Més que adaptar-se els actors al guió, el guió s’ha adaptat amb ells, amb tota llibertat, donant-lis el màxim joc possible”.

galows baca

Per finalitzar els demanem un consell perquè el públic vagi a veure “Gallows Hill”…. Víctor no s’ho pensa i diu “una bona raó es veure la Nathalia… jejeje”…. la Nathalia diu que “té tots els elements d’una gran pel·lícula de gènere, però que pot sorprendre amb elements innovadors. Per altra banda hi ha una gran mescla de cultures, i que dóna molt de joc”.

Sobre aquest tema Victor Garcia apunta que ”el xoc cultural és molt important en el filme. La vem gravar a Bogotà i hi ha diversos idiomes. El resultat és espectacula

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: