“Els nens salvatges”, Premi Especial Túria

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3

El film de Patricia Ferreira “Els nens salvatges” ha estat guardonat amb el Premi Especial Túria dins el marc dels XXII Premis Túria, que organitza el veterà setmanari valencià Cartelera Turia.

nens salvatges
A més del Premi Especial Túria, la cinta també ha rebut dues distincions més. Marina Comas i Àlex Monner (un dels “Polseres vermelles”) han estat reconeguts amb el Premi a Millor Actriu i Millor Actor Revelació.

Els premis es lliuraran en el marc de la gala que se celebrarà el 6 de juliol a València.

“Els nens salvatges”, escrita per Patricia Ferreira i Virginia Yagüe, i produïda per Distinto Films, Televisió de Catalunya i Áralan Films, va rebre el premi a Millor Protagonista Masculí en l’última edició dels Premis Gaudí, que va recaure en Àlex Monner. El Lleó de “Polseres vermelles”, competia en aquesta categoria amb el seu company de repartiment a la sèrie televisiva Nil Cardoner, nominat al Gaudí per “Fènix 11·23”.

Sinopsi

L’Àlex, el Gabi i l’Oki són tres adolescents que viuen en una gran ciutat. Són uns desconeguts per als seus pares, professors i per a ells mateixos. Què passaria si poguéssim saber què estan pensant i sabéssim què volen fer? El seu aïllament emocional, portat a l’extrem, tindrà conseqüències inesperades que sacsejaran la societat.

Altres premis

“Els nens salvatges” va rebre el premi a Millor Protagonista Masculí en l’última edició dels Premis Gaudí, que va recaure en Àlex Monner. El Lleó de “Polseres vermelles”, competia en aquesta categoria amb el seu company de repartiment a la sèrie televisiva Nil Cardoner, nominat al Gaudí per “Fènix 11·23”. Entre altres, també va triomfar en el XV Festival de Cine Español de Màlaga on es va endur 4 premis: la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula, la Biznaga de Plata al millor guió, escrit per la directora i per Virginia Yagüe, el premi a la millor actriu de repartiment (Aina Clotet) i el de millor actor de repartiment per a Àlex Monner “ex aequo” amb Álvaro Cervantes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: