Nepal 2013 amb Fricandó Matiner i Vador Lladó

DIMECRES 19 de juny, a les 21h, a Luz de Gas, ot l’equip del programa “Fricandó Matiner”, de RAC 105 i el Vador Lladó esperen el màxim de públic amb: LA UNION, SANTI MILLAN, ALBERT OM, FRANCESC ROSÉS, LAIA FERRER, PEP PLAZA, PERET, BARRAGAN, BRUNO ORO i MANU GUIX. La festa compta amb el suport de Carlos Latre, Estopa i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.lux de gas

L’objectiu és recaptar fons per als nens del Nepal, que es troben en una a situació d’extrema precarietat i pobresa en la que viuen 80 nens d’un orfenat. Amb l’ajuda del públic es pot aconseguir cobrir les seves necessitats mes bàsiques com són menjar, llum, aigua i la reforma de les instal·lacions on viuen, per després poder continuar fent un seguiment acurat des de l’associació dels amics del Nepal.

L’entrada donatiu es a partir de 12€. Venda anticipada a les oficines de Luz de Gas i a www.atrápalo.com

Més informació a http://www.rac105.cat/ i http://www.amicsnepal.org/

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: