Creació solidària de Ferran Adrià al 9è Sopar a benefici de Projecte Home presentat per Xavi Coral

Text – Redacció-Projecte Home Catalunya. Foto – Daniel Herrero.

L’ONG Projecte Home Catalunya ha organitzat la novena edició del Sopar de Gala anual a benefici de les persones amb addiccions i en situació d’exclusió social a Catalunya, que va tenir lloc la nit de dilluns al magnífic Hotel Santos Porta Fira de l’Hospitalet de Llobregat, els principals patrocinadors van ser Hoteles Santos i Grup Paradís.

     Al centre de la imatge la Sra. Núria de Gispert, el Sr. Boi Ruiz, acompanyats del Sr. Luis del Olmo, el Sr. Antoni Castella, el Sr. Oriol Esculies, i el presentador de la Gala Xavi Coral, entre d'altres. Foto: Daniel Herrero.

Al centre de la imatge la Sra. Núria de Gispert, el Sr. Boi Ruiz, acompanyats del Sr. Luis del Olmo, el Sr. Antoni Castella, el Sr. Oriol Esculies, i el presentador de la Gala Xavi Coral, entre d’altres. Foto: Daniel Herrero.

El sopar va ser presentat per en Xavi Coral, que actualment presenta el programa “Divendres” de Televisió de Catalunya. La Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament, va presidir l’acte. El Sr. Oriol Esculies, director de l’entitat, i dos testimonis van explicar la realitat de les persones que pateixen una addicció. Els assistents van poder tastar en exclusiva tres aperitius creació de Ferran Adrià, considerat un dels millors xefs mundials.

De les 300 persones del món empresarial, polític i social català cal destacar Luis del Olmo, un dels principals amfitrions, Boi Ruiz, conseller de Salut, Fernando Brea, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Pere Navarro, secretari general del PSC, Antoni Bosch, Partit Popular, el joier Esteban Rabat, Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social, Josep Marqués, president de Creu Roja Catalunya, Armand Béjar, president del Grup Paradis, Pere Guardiola, CaixaBanc, Albert Costafreda, Josep Maria Bosch i Aymerich, Florita Palachi, Jordi Sumarroca (COMSA-ENTE), Carlos Colomer (Telefónica), Montse Planas (Clínica Planas), Rosa Carcas (Club Iradier), Roser Viure, Ramona Alemany, Cecilia Reyna, Marta Cendrós i Piluca Sarqueda.
NOVETAT CULINÀRIA DE FERRAN ADRIÀ

Els assistents van  tastar en exclusiva tres aperitius del sopar creació de Ferran Adrià, considerat un dels millors xefs mundials, i que ha volgut coŀlaborar solidàriament amb la causa. L’equip del Grup Paradís va treballar conjuntament amb el cuiner en l’elaboració d’aquestes exquisideses. També van gaudir de productes artesans gentilesa de Gustum i d’un postre elaborat per la reconeguda Pastisseria Sacha.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: