«Creeps» de la CIA L’Aviador, al Teatre Tantarantana, a partir del 22 de maig

Text – Redacció-Premsa Teatre Tantarantana- Fotos – Premsa Teatre Tantarantana.

«Creeps’, del jove dramaturg alemany Lutz Hübner – el més representat ara mateix a Alemanya i també arreu d’Europa-, arriba al Teatre Tantarantana, de la ma de la Companyia L’aviador, i que parla sobre la manipulació amb fins mediàtics dels adolescents.taran 1

Sinopsi

CREEPS ens presenta la història de tres adolescents que acudeixen a la televisió pensant-se que han estat elegides per a presentar un programa musical en prime time. Al poc temps, se n’adonaran que, en veritat, són sotmeses a una mena de un càsting, una duríssima prova de demostració de tot allò que són i saben fer. Però la sorpresa encara no ha esclatat. Al final descobriran que la televisió és l’art de la manipulació i que res és mai allò que sembla.tran 2

Una reflexió sobre l’adolescència… i el món dels adults

«No escrivim per a joves, sinó per a adults que encara no han assolit la majoria d’edat. Pràcticament no hi ha cap tema que no aparegui en l’adolescència, i pràcticament no hi ha cap tema que no aparegui de nou, d’una altra forma, en la vida adulta.”. La frase és del jove dramaturg, de gran actualitat al seu país i molt representat a Europa, Lutz Hübner, però la cita sovint Miquel Àngel Raió, director de la companyia L’Aviador, per parlar d’uns muntatges que busquen reaccions en el públic més jove. Aquestes reaccions responen més al plantejament de qüestions que a donar lliçons de comportament.taran 3

DEL 22 DE MAIG AL 2 DE JUNY

Text: Lutz Hübner

Traducció versió catalana: Eduard Bartoll

Direcció: Miquel Àngel Raió

 Repartiment: Conchi Almeda, Júlia Truyol, Yasmina Espelosín, Ann M. Perelló, Elena Tarrats

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: