Shopping & Fucking al Teatre Tantarantana

Text Redacció – Premsa Tantarantana. Fotos Oriol Rovira.

Des d’aquesta nit, en l’estrena oficial, fins al 19 de Maig, el Teatre Tantarantana de BCN acull la obra «Shopping & Fucking», de Mark Ravenill, considerada una de les obra cabdals del teatre de text contemporani dels últims vint anys. Tot i que Mark Ravenhill gaudeix d’una gran projecció internacional, aquesta obra és poc coneguda al nostre país. La obra, de la companyia CIA FERRAN VILAJOSANA – ORIOL ROVIRA, està dirigida per Oriol Rovira, que tambè ha fet la seva traducció.shoping

Sinopsis

El Mark està enganxat a l’heroïna. Comparteix pis amb el Robbie, el seu novio, i la Lulu. Amb l’argument de que necessita ingressar a una clínica per fer un tractament per desenganxar-se de l’addicció, el Mark els abandona. El Robbie comença a traficar amb èxtasis però a la primera nit regala totes les pastilles.

Ell i la Lulu es veuen immersos en una situació econòmica desesperada. El Mark torna a casa amb el Gary, el seu nou novio, un noi que es prostitueix. El Robbie, en veure que li pot treure diners, li ofereix jugar a un joc que els portarà als racons més foscos dels seus desitjos.

© Oriol Rovira
© Oriol Rovira

REPARTIMENT

Clara Lago LULU
David Marcé MARK
Ferran Vilajosana ROBBIE
Mingo Ràfols BRIAN
Quim Àvila GARY

© Oriol Rovira
© Oriol Rovira

Espectacle en català i castellà.

Horaris sessions: dimecres a dissabte 21h – diumenges 19h | Excepció: Diumenge 5 de maig 21:30h
Preus: dimecres i dijous 16€ – resta de dies 20€
Durada: 1h 45min

DEL 2 AL 19 DE MAIG DEL 2013

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: