«Polseres Vermelles» ja és Disc d’Or

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3

El CD que recull les millors cançons de “Polseres vermelles”, que es va posar a la venda amb “La Vanguardia” durant els caps de setmana del 16 i 23 de març, i, posteriorment, a les botigues habituals, ja és Disc d’Or.Disc POLSERES T2

El disc, editat per Música Global Discográfica, ha arribat a 30.000 còpies venudes, i ha superat la xifra de 20.000 que marca l’arribada a Disc d’Or  i continua amb pas ferm el seu camí cap a la fita de Disc de Platí. El disc s’ha situat també en els primers llocs de vendes digitals.

El tema principal del CD que recull les millors de la segona temporada de “Polseres vermelles” és la cançó “Fil de llum”, que interpreta el cantant i actor Andreu Rifé, el doctor Josep a la sèrie. Per a Rifé, l’èxit de la cançó es deu al suport d’una producció que ha seduït Catalunya i que parla d’un tema universal, la superació d’un mateix. Rifé ho va dir al gener, quan es va estrenar la segona temporada, que la cançó va néixer “a partir d’una experiència personal, i tant s’hi pot identificar un malalt com un atleta o un violinista abans d’un concert”.

En els 15 capítols de la segona temporada sonen temes de grups i cantants diversos, com ara Gossos, Beth o Lax’n’Busto. En  total, són 21 cançons. Un disc –diu Àngel Lacalle, cap de Projectes de TV3– que reuneix el bo i millor de totes les cançons que desfilen capítol a capítol per donar-hi la força de les sensacions i l’atmosfera d’un món que viu entre el dolor i l’esperança. Descriu –afegeix– un paisatge i un escenari sonor i musical propi, català.

El CD de la sèrie també recull temes de la BSO, aquella música que acompanya l’espectador en la tristor, en l’aventura o la nostàlgia. L’autor ha estat el compositor Arnau Bataller i va ser enregistrada amb l’Orquestra Simfònica, al Gran Teatre del Liceu.

Les millors cançons de la sèrie del CD de “Polseres vermelles”:

 1. Fil de llum. Andreu Rifé
 2. Podré tornar enrere. Beth
 3. Res tornarà a ser igual. Gossos
 4. Tota la nit. Teràpia de shock
 5. Santa Nit. Damià Olivella
 6. No és massa tard. Lax’n’Busto
 7. De vegades. Le croupier
 8. 5.000 nits. Josep Thió
 9. Bicicletes. Balmut
 10. Enamorats. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
 11. Herois del segle XXI. Miquel Abras
 12. Nana per a nenes modernes. 4t 1a
 13. Quan es faci fosc. Sopa de Cabra
 14. Ales de sang. Èric Vinaixa
 15. Futur incert. Sanjosex
 16. Pensaments. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
 17. Que tinguem sort! Lluís Llach
 18. De bosc II. Pau Vallvé
 19. 1979. Joan Dausa i els tipus d’interès
 20. Polseres èpic. Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
 21. Sense tu. Teràpia de shock

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s