Les noves aventures dels personatges de “Polseres Vermelles”

Text i Fotos Albert Roca.
Dilluns comença l’esperada segona temporada de Polseres Vermelles, produïda per Filmax i TV3, que emitirà TV3 en “Prime Time”. A l’auditori de Barcelona vem conversar amb els personatges centrals i ens van avançar la línia de les noves trames, que promet molts somiures i mocadors.

Equip central polseres

Àlex Monner –Lleó- ens explica que “han passat dos anys i tot és diferent ja que fora de l’hospital les coses no són les mateixes”. Un fet relacionat per l’etapa de l’adolescència “l’amor i el sexe és molt important a la teva vida. Hi ha un canvi important”

Joana Vilapuig –Cristina- reconeix que “tenim una gran connexió amb els nostres personatges, i ara es reforça més, amb les coses que visquem”

Els dos actors tambè ens avancen que “els grans canvis passen perquè fora de l’hospital les reaccions de la gent respecte nosaltres no són sempre positives. Hi ha conflictes. Però pel damunt de tot continuen presents els missatges de l’amor, l’amistat i el sentiment de superació”. Continúen dient que “Els personatges agafen una nova dimensió que permet plantejar les històries des d’altres punts de vista”.
equip polseres 2
Nil Cardoner –Roc- viu en la segona temporada un moment important en la seva vida “el meu personatge del Nil vol fer coses que no havia pogut fer durant el temps que havia estat en coma i que no són les mateixes que feia abans de tenir-lo. És un nIl canviat”

Nil i Marc Balaguer –Toni- comenten que “la vida canvia en els nostres personatges que passen a ser adults i han d’assimilar-ho. Hi havia un gran realisme en la primera temporada i ara tambè amb les històries que viuen que són molt dures, en alguns casos”.

Nil Cardoner també comenta els “com els dolors físics que tenien ara són emocionals amb els que han de conviure”

Igor Szakowski i Alex Monner en els moments previs de la roda de premsa de la presentació de la nova temporada de "Polseres Vermelles"
Igor Szakowski i Alex Monner en els moments previs de la roda de premsa de la presentació de la nova temporada de “Polseres Vermelles”

Igor Spakowski –Jordi- ens diu que “la vida ha canviat com jo també. I és un fet molt important per a mí ja que he crescut amb ell. El públic veurà com les vides dels diferents personatges viuen noves inquietuds i moltes emocions”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s