“Forever Young” torna a patinar a ritme d’èxit al Teatre Poliorama

el

Text – Redacció-Albert Roca. Fotos Albert Roca.

Torna la comèdia musical dirigida per Tricicle que ha fet somriure els cors de més de 139.000 espectadors després d’un any de gira per Espanya. Un any més vells, però amb més humor i rock & roll a les venes que mai, els actors de “Forever Young” pujaran de nou a l’escenari del Teatre Poliorama per recuperar el bon rotllo per Nadal i oferir una intensa temporada de 7 úniques setmanes (fins el 3 de febrer).
forever 1
Els actors de “Forever Young”, acompanyats per Joan Gracia i Carles Sans -de “El Tricicle”, que dirigeix l’obra- han presentat la nova temporada de la obra al Poliorama aquest matí amb una divertida sessió de Patinatge a la Plaça Catalunya i en la que fins i tot han cantat el tema “Forever Young” i han fet moltes bromes entre ells, sota l’atenta mirada i fins i tot sorpresa dels espectadors que aquest matí hi eren a la Carpa instal·lada a la Plaça Catalunya.
FOREVER 2
FOREVER 3
“Forever Young”, escrita pel suís Eric Gedeon, és la comèdia musical del moment. A Espanya, Tricicle són els directors, adaptadors i productors de l’espectacle.
FOREVER 4
L’obra es desenvolupa en una residència de la tercera edat, on viuen set avis que han estat, i que se segueixen sentint artistes. Els avis rockers es rebel·len davant la infermera que només vol cantar les seves cançons (de vegades infantils i altres, una mica cruels) i que desitja ferventment que els avis li aclamin entusiasmats. “Forever Young” són èxits musicals de totes les èpoques, molt d’humor, i molta tendresa … Èxits de Glòria Gaynor, Nirvana, Alphaville (Forever Young) Donovan, Tequila …

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s