«Barça. Orgullosos dels nostres colors», de Miguel Ruiz i Ricard Torquemada, la mirada inèdita d’un equip únic

Text – Redacció-Angle Editorial.

A punt d’entrar en les Festes de Nadal, i amb un moment molt dolç que viu l’actualitat blaugrana, acaba de publicar-se el llibre «Barça. Orgullosos dels nostres colors, de Miguel Ruiz i Ricard Torquemada, i editat per Angle Editorial. El llibre presenta amb tota mena de detalls la brillant temporada amb què van culminar quatre anys irrepetibles de Pep Guardiola
9788415695110_L38_04_h.small
El llibre proposa un recorregut vibrant per la temporada 2011-12, saldada pel Barça de Guardiola amb quatre títols, i l’inici de la temporada 2012-13, amb Tito Vilanova al capdavant de l’equip i els nous fitxatges de Jordi Alba i Alex Song.

Després d’aconseguir les Supercopes d’Espanya i Europa, el Barça va aconseguir al desembre el segon Mundial de Clubs de la seva història, establint amb brillantor la seva hegemonia en el futbol mundial. I després de lluitar fins al final per la Lliga i la Champions, la temporada es va tancar amb una nova Copa del Rei, que va suposar el millor comiat per a Pep Guardiola, de qui es repassen també els seus gloriosos quatre anys com a entrenador del FC Barcelona.

Miguel Ruiz, fotògraf oficial del Club, i Ricard Torquemada, periodista de Catalunya Ràdio, han acompanyat l’equip de Guardiola al llarg de la temporada i en tots els seus desplaçaments. Han documentat els seus triomfs, el seu joc espectacular, la seva connexió amb els afeccionats, el seu esperit d’equip i el reconeixement mundial als seus jugadors: Messi, Xavi, Iniesta, Vila, Valdés, Piqué, Alves, etc.

llibre guardiola 1

Llibre barça 2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: