La festa més “divertida” al Teatre Victoria

Text Albert Roca. Fotos Cori Maritan.

Després de les tradicionals funcions “prèvies” aquest passat dilluns 12 de novembre es va estrenar al Teatre Victoria l’esperada obra “La família irreal”, de la ma de la productora Minoria Absoluta i la Companyia Dagoll Dagom. Un tandem del tot exitós si tenim en compte que ha unit l’enginy i la sàtira de Minoria Absoluta, que podem veure als programes “Polonia” i “Crackovia” a TV3, i el gran lideratge en els musicals dels històrics Dagoll Dagom.

L’equip de «La família irreal» al complert, abans de la transformació en els personatges de la obra

L’obra, que pel que vem comprovar nosaltres mateixos serà un dels èxits de la temporada, està centrada amb la família real, de forma caricaturitzada, amb uns excelsos personatges, magistralment interpretats per tots els actors, encapçalats pel “rei” Toni Albà. En les dues parts, que passen volant, es van succeïnt un conjunt de situacions –que no volem avançar, pel gran efecte que tenen- i que posen de seguida a la butxaca a un públic, bona part dels quals ja espera amb candeletes els “moments” reials al programa “Polonia”. Les divertides escenes es reforcen amb les cançons, amb versions de “Material girl” de Madonna o entre d’altres, evidentment “Jo vull ser rei” dels “Pets”.

Davant una estrena tan esperada el photocall havia d’estar a l’alçada, i ho va ser, ja que van passar per la catifa vermella actors molt coneguts, actors de Dagoll Dagom, els humoristes i imitadors Pep Plaza i Carlos Latre, el Tricicle, el cineasta Manuel Huerga, l’actriu Yolanda Ramos –amb qui va compartir recentment cartell al Capitol amb l’actriu Mónica Pérez, membre de l’equip de “La família irreal- el periodista i imitador Sergi Mas, l’actor i imitador Bruno Oro –acompanyat de la seva àvia-.

Carles Sans i Paco Mir, de «El Tricicle»

En la imatge Bozzo, Toni Soler, Paco Escribano, Yolanda Ramos o Dafnis Balduz

L’actor Bruno Oro va disfrutar com un nen de «La familia irreal» amb la seva àvia

L’humorista i actor Carlos Latre i la seva dona, amb Joan Lluis Bozzo i Toni Soler
Molts dels actors de «Dagoll Dagom» de «Cop de Rock» van tornar al Victoria, aquest cop com a espectadors

Una de les imatges més esperades va ser sense dubte la del futbolista del F. C. Barcelona Carles Puyol, i el seu imitador a “Crackovia” Jordi Rios –company de l’actriu Mónica Pérez-.

El futbolista Carles Puyol i el seu entranyable imitador Jordi Rios

Tampoc va voler faltar a la cita el president de la Patronal Adetca Daniel Martínez, uns exultants Joan Lluis Bozzo –de Dagoll Dagom- i Toni Soler –Minoria Absoluta- i el conseller de cultura Ferran Mascarell, a més de molts actors i actrius que s’ho van passar de manera fantàstica amb “La família irreal”.Una obra de la qual per cert, pot anar canviant i creixent, adaptant-se a les notícies –que en són moltes- que genera l’autèntica família “real”.

El Conseller de Cultura Ferran Mascarell amb Joan Lluis Bozzo, Toni Soler i Francesc Escribano

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: