LA PORTA DELS SOMNIS “UN FAR ENCÈS”, ja a la venda

Text -Redacció-Discmedi.

Aquest àlbum és la continuació de la nova etapa que va marcar l’anterior “Aire Lliure” i que ens porta al disc més eclèctic de “La Porta dels Somnis”: trobem cançons pop-rock rodones com “Un far encès”, “Cap a tu” o “Daltabaix”; pinzellades de folk americà a “Aprendre de tu” o “Fem una nova cançó”; nous ritmes a “La ingenuïtat”… La veu de la Virgínia no deixa de sorprendre’ns per la seva qualitat i ens emociona a “Animals” o a la fantàstica versió d’”Àliga Negra” que tanca el cd.


Els germans Saltor es superen en aquest disc i es consoliden també com a productors musicals per l’acurada gravació, pels arranjaments i pel seu talent com a guitarristes tant en la faceta acústica com en l’elèctrica.

El grup es consolida una vegada més amb un nou disc que sense trencar esquemes innova i es reinventa deixant-nos deu cançons extraordinàries que ens divertiran, ens emocionaran, ens faran reflexionar…sempre amb l’optimisme que desprenen les lletres de la Virgínia que destaquen per la calidesa, la fluïdesa i un redactat exquisit.

Aquest treball coincideix amb la fantàstica col.laboració de La Porta dels Somnis amb Miguel Bosé i l’Orfeó Català per enregistrar “Tornarem” dels Lax’n’Busto pel Disc de La Marató de TV3; cançó escollida com a “single” per l’spot promocional del programa.

Gravat i mesclat a Aurha Studios (Esplugues) entre l’agost i el setembre del 2012 per Mauri Tonelli. – Masteritzat a “Nautilus” (Milano) per Antonio Baglio. – Produït i arranjat per Jaume i Oriol Saltor – Fotografies: Juan Miguel Morales – Disseny gràfic: Albert Bernal (Ártico).

La Porta dels Somnis són : Virgínia Martínez: Veus, Jaume Saltor: Guitarres, veus, Oriol Saltor: Guitarres. Músics: Dani Campos: Piano, orgue i teclats, Pol Barbé: Baix, Norman Cilento: Bateria, Pere Bardagí: Violí, viola, Manuel M del Fresno: Chello, David Sam: Acordió, Roger Blàvia: Percussions, Sergi Riera: Programacions

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s