Entrevista a Oriol Pla i Roser Tapias, protagonistes del film “Animals”, que s’estrena avui divendres

Text Albert Roca. Fotos Oscar Llorente – A.R.

Marçal Fores és un dels nous directors, sorgits de la Factoria de l’ESCAC i que va presentar al Festival de Cinema de Sitges el film “Animals”, avalat per la bona acollida que va tenir recentment al Festival de Cinema de Sant Sebastià. El film s’ha estrenat avui divendres.

El film parla dels conflictes de l’adolescència, a través d’un mon imaginari, en el qual la mort és present i que és plena de missatges i mons onírics.

Els seus protagonistes són Oriol Pla i Roser Tapias, amb els quals vem entrevistar. D’entrada Oriol comenta que l’adolescència “és una etapa difícil, però si no ho fos no es gaudiria igual. És molt caòtica i intensa”. I respecte al seu tractament en el film “explica molt bé la metamorfosi de l’adolescencia, les confusions i inseguretats”

En el film apareix la mort, i la Roser comenta que “es mostra d’una manera natural, sense un gran dramatisme i això li dóna una normalitat. No ha d’haver tanta por”.


Els dos actors consideren que “l’adolescència i fins i tot la infantesa no s’ha de perdre mai. Hi ha moltes coses que les poden recollir i viure d’una manera especial, com interpretar que ñes com un joc”.


De fet, també reconeixen que l’etapa de la infantesa pot marcar les següents etapes de la vida. Oriol ens assenyala i diu “Oi que ja jugaves a periodista de petit?. Jo tinc una familia vinculada en el món del teatre i jugava a ser actor”. La Roser també afirma positivament aquest fet.

Per finalitzar els demanem que el públic vagi a veure “Animals”, que s’estrena el 26 d’octubre. Oriol diu que “és molt peculiar. Si decideixes entrar en el món que et propossa t’ho pots passar molt bé”.

Roser Tàpies conclou “és un viatge en tots els sentits. És el film que et pots emportar a casa”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: