Espot Freixenet 2012, el protagonista és el públic

Text i Fotos Albert Roca

Fidels al sentit d’innovació que l’ha ajudat a liderar el sector del cava, Freixenet sorprendrà a tothom amb la idea de l’esperat espot nadalenc. Aquest any vol ser més participatiu que mai i recollirà totes les propostes, a través de les xarxes socials, com el youtube. D’aquesta manera totes les persones que ho desitgin i tinguin una idea a presentar ho poden fer de manera individual en el concurs de vídeos, en el qual hi haurà premis de 3.000 euros per cadascun dels seleccionats i una beca extraordinaria de 20.000 euros pel millor vídeo.


Darrere aquesta innovadora idea hi haurà la ma del cineasta Bigas Luna, que va dirigir l’espot de Freixenet el 1992 amb Antonio Banderas i Sharon Stone, i que amb les millors idees realitzarà l’espot, que s’estrenarà l’1 de desembre a nivell nacional.

Les bases totals del concurs es poden trobar en la web de Freixenet –www.freixenet.es- i ja s’ha posat en marxa una campanya per recollir vídeos, que té com a bombolla l’actriu Aida Flix, que vem entrevistar a Barnafotopress el mes de març i que s’ha mostrat molt contenta ja que també serà present en l’anunci.

Les propostes es podran enviar fins l’11 de novembre. La campanya publicitària ha estat ideada per l’agència JWT i JWT Talk i produïda per Oxígeno.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: