«Querida Matilde» al Teatre Goya-Codorniu, amb Lola Herrera, Daniel Freire i Ana Labordeta

Text – Redacció-Grup Focus

Després del seu éxit a Madrid, arriba al Teatre Goya Codorniu l’obra, que acull el Grup Focus «Querida Matilde» d’Israel Horovitz i dirigida per Juan Luis Iborra. Els seus protagonistes són Lola Herrera -que torna a Barcelona- i Daniel Freire i Ana Labordeta.

Sinopsi:

Matilde, una senyora que ja ho ha viscut tot a la vida, rep una visita inesperada. Matías acaba d’arribar de Buenos Aires per fer-se càrrec de l’herència del seu pare, un meravellós i luxós pis a la capital. El que el jove desconeix és que en aquesta casa viu Matilde amb la seva filla i que el seu pare l’hi ha deixat a la senyora fins que ella mori, cosa que Matilde no pensa fer de moment.

Matilde, tans sols accedeix a llogar-li una habitació fins que el torni al seu país. La filla de Matilde no entén com la seva mare fica a casa a un desconegut que a sobre vol fer-les fora. Els dos joves aniran descobrint a poc a poc la veritable història de Matilde i totes les seves preguntes seran contestades.

Querida Matilde es pot veure al Teatre Goya des de demà dijous 6 de setembre fins l’11 d’octubre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s