El divertiment garantit amb «No et vesteixis per sopar», al Teatre Condal, a partir del 19 de setembre

Text- Redacció. Foto -Xavi Gómez

A partir del 19 de setembre, la comèdia NO ET VESTIXIS PER SOPAR, de Marc Camoletti i dirigida per Roger Peña, es representarà al Teatre Condal de Barcelona.

NO ET VESTEIXIS PER SOPAR, que compta amb un repartiment excepcional format per Mingo Ràfols, Àngels Bassas, Jordi Díaz, Mònica Glaenzel, Marta Valverde i Òscar Kapoya, és una comèdia d’embolics, un vodevil, una peça de pura fusteria teatral, un autèntic metrònom de les rialles. L’obra és fruit de la ploma d’un autèntic mestre del gènere, Marc Camoletti, que imprimeix a totes les seves dramatúrgies un ritme frenètic i hilarant.

Foto de Xavi Gómez de l’equip artistic de No et vesteixis per sopar.

Segons Roger Peña (director d’obres com El Messies, Amb Pedres a les Butxaques i A la Cuina amb l’Elvis), “la pretensió de NO ET VESTEIXIS PER SOPAR és aconseguir que el públic es tregui del cap momentàniament la seva negra realitat i passi una bona estona cargolant-se de riure; l’objectiu de la posada en escena és que els espectadors no parin de riure, que els gags s’enllacin d’una manera constant i automàtica, que el públic surti del teatre sentint-se una mica més feliços, una mica més vius”.

NO ET VESTEIXIS PER SOPAR és una producció de Pinkerton Productions, responsable de l’èxit Grease, El Musical.

SINOPSI

El Bernat convida la seva amant a passar el cap de setmana amb ell, i també a un amic seu –el Robert- per tenir una coartada, aprofitant que la seva dona ha d’anar a visitar la seva mare. Ell no ho sap, però la seva dona té una aventura amb el seu amic i s’ho munta per quedar-se. A banda, han contractat els serveis d’una cuinera molt especial, que es convertirà en el centre de tot l’embolic.
Una nit molt mogudeta durant la qual tothom fingeix ser el que no és per evitar ser descoberts. Un vodevil hilarant del francès Marc Camoletti, autor consagrat de comèdies, els textos del qual s’han representat a tot el món. Actualment “No et Vesteixis per Sopar” es representa a Broadway amb un enorme èxit de crítica i públic.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: