«La Riera» estrena aquest dilluns la nova temporada

Text i Fotos. Redacció-Televisió de Catalunya

La serie “La Riera”, que emet Televisió de Catalunya, estrena dilluns, en el seu horari habitual, a les 15.50, la quarta temporada amb un repte important, revalidar l’èxit de la tercera, que ha obtingut els millors resultats de la seva història: una audiència mitjana del 471.000 espectadors i una quota del 23,8%.

A més, el primer i segon capítol més vist des que es va posar en marxa, s’emmarquen també en aquest últim període. Un èxit que s’estén a les reemissions al 33 (3% de quota), a TV3.cat, on la sèrie ocupa el primer lloc del rànquing de programes a la carta, i al resultat qualitatiu amb un índex del 7,8 i un augment de la fidelitat i notorietat entre els espectadors.

L’últim capítol de la temporada va establir un nou rècord: el van veure una mitjana de 613.000 espectadors i la quota va ser del 24,6%. Uns seguidors que no quedaran decebuts pel que els espera a partir d’aquesta tardor, on l’arribada de nous personatges que obriran trames permetran que l’espectacle continuï al mateix ritme que fins ara.

A la fonda, l’Ernest i el Sergi han perdut el poder i han d’assumir que mana la Cristina. Això provocarà grans canvis i perillarà la permanència del personal. A més, torna el Nil i l’Imma patirà per si el noi vol ocupar el seu lloc, que, de fet, és el que tenia abans de marxar.

L’Ernest se sentirà atret per una noia molt més jove que ell i, com sempre, li costarà fer el pas. La Maribel torna de Copenhaguen molt canviada. Ha entès que la vida pot ser diferent i divertida i això l’allunya del Carlos, al mateix temps que les simpaties de la noia s’adrecen a l’Òscar, un nou cambrer de la fonda que és “motero”.

Al Casino el Claudi i la Lídia són socis al 50%. Estan condemnats a entendre’s, però no poden i tot plegat serà un drama de cara a prendre decisions. Però sorgeix una oportunitat de negoci al Brasil. Si un dels dos hi va, haurà de delegar. El que es quedi a Sant Climent pot tenir la paella pel mànec… El Guillem es posa malalt. És un tema greu. I ell s’entesta a posar tota la seva confiança en la medicina oriental alternativa. La Marina coneix el Gabriel, un “gigoló” amb qui comença una història d’amor que serà tempestuosa. El Balló, feliç pare, s’enamora del Nandu, que es trobarà ficat en un món que el supera. El dels negocis bruts del port. I els Flaquer veuran augmentada la seva família a la casa. La tieta Consol viurà amb ells, i els farà un cruel xantatge.

Noves incorporacions:

ANDREA SANTACANA ESPASA (Pepa López)

50-55 anys. Pintora. Professora de la Mercè. Mare de la Míriam. És d’alguna manera l’extrem oposat del que ha estat la Mercè Riera.

IOLANDA DARDER VIC (Cristina Segarra)

34 anys. És una amiga de la Lídia Almeda de l’època universitària. Broker. Es dedica a invertir els diners dels seus clients i gairebé sempre amb èxit.

ÒSCAR RUIZ SERRANO (Toni Lluís Reyes)

35 anys. Bàrman professional. A causa del nou canvi de rumb en la direcció de la fonda per part dels nous socis que han entrat, s’intenta millorar el servei de bar, i substitueixen la Marina per un professional com l’Òscar.

CRISTINA PADRÓ RODRÍGUEZ (Cristina Plazas)

48 anys. Un nou grup de restauració (el grup Batea) ha entrat com a inversor a Can Riera i la Cristina és la delegada del grup, l’encarregada de supervisar i assessorar l’Ernest en la nova línia empresarial que ha d’adoptar la fonda.

RAQUEL VENTURA MIRALLES (Cèlia Pastor)

25 anys. La Raquel és una noia atractiva i amb molta energia. Estudiant de Biologia, dóna classes a l’Ariadna, la filla de l’Ernest. És una noia molt atrevida, sense complexos, descarada i amb molt encant.


GABRIEL BALCELLS GÓMEZ (Octavi Pujades)

30 anys. Un buscavides i un oportunista. No li agrada gaire treballar, però sí els diners fàcils. S’ha dedicat a moltes coses.

SÍLVIA RIGAU ESTERUELAS (Cristina Dilla)

40 anys. Agent de la policia portuària. Està especialitzada en temes de contraban. La destinen allà on recauen sospites d’activitats il·legals.

La idea original i la direcció argumental de “La Riera” és de David Plana. Esteve Rovira és el director de la sèrie i Jordi Roure n’és el director executiu.

http://www.tv3.cat/lariera

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: