“Forever Young” enceta el Refresc de Teatre aquest dissabte

TEXT REDACCIÓ. FOTOS REDACCIÓ I CARLES SANS.

Dissabte 11 d’agost s’iniciarà el Cicle Refresc de Teatre de Sitges 2012 amb l’exitós musical “Forever Young”, que es podrà veure l’Auditori del Melià Sitges a les 22 hores.

“Forever Young” està protagonitzada per set actors, que s’interpreten a sí mateixos, amb el que ells seran dins 40 anys, el 2050, quan estiguin visquent en una residencia per artistes retirats, però que no es resignaran a fer-ho del tot. I és que el seu instint musical encara el porten dins i es rebelaran contra una de les infermeres, que només vol interpretar una de les seves pròpies cançons, i els demanarà que hi participin els vells rockers. A partir d’aquí sorgirà molt d’humor, molta tendresa i un repàs a temes musicals ben coneguts.

Els actores de "forever young". foto Carles SansMaría AdamuzJacobo DicentaDulcinea JuárezArmando PitaEdith SalazarRubén Juste i el Marc García, donen vida  als personatges d’aquest grup de vells rockers.

El cicle continuarà el proper 14 d’agost amb Santi Carulla –mitic cantant dels “Mustang”- amb “Vinilo y Gramola” i “El hombre trankilo”, amb “Dame pan y llámame Peter”. Els concerts es celebraran a les 21’30 hores, als Jardins del Retiro.

“Refresc de Teatre” finalitzarà dimarts 21 d’agost amb un dels grups catalans més populars de l’actualitat “Antonia Font”, que presenta “Lamparetes” als Jardins del Retiro, a les 22 hores.

El cicle Refresc de teatre està organitzat per Sala Vors S.L amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges. Les entrades es poden adquirir a través del servei de Tele-entrades o a les oficines Catalunya Caixa.
Venda d’entrades a: Tel-Entrada www.telentrada.com 902 10 12 12.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s