La Casa Azul i Josh Rouse conquereixen el públic dissabte al Faraday

el

Text i Fotos Eva Martin.

Si divendres el Faraday va donar die sí, dissabte encara va ser millor. Frida Hyvönen, Josh Rouse y la Casa Azul van despertar les delícies d’un públic absolutament bolcat.

La jornada començava amb la singular Frida Hyvönen, que es presentava a l’escenari lluint una capa daurada, en la que era l’única actuació de l’artista prevista a Espanya aquest 2012. La diva del pop suec presentava temes inclosos en el seu darrer treball, To the soul, on el piano continua com a base protagonista d’unes lletres emocionals i íntimes, en un àlbum que també investiga en l’electrònica.

 

“L’extravagància” de Frida donava pas a la naturalitat i proximitat de l’americà Josh Rouse & The long Vacations. Parlant un fluït castellà, Rouse ha ofert un concert ple de ritme i simpatia que no va decebre ningú. Pop càlid, folk i ritmes llatins suaus. Una combinació rítmica de qualitat on Rouse va empremtar el seu particular segell personal.

Més tard, l’escenari principal rebia a la Estrella de David, qui presentava el seu treball Maracaibo. Una aposta poc popular i molt particular de la seva producció del pop independent.

L’espectacle total. Així es pot definir l’actuació de la Casa Azul, ahir dissabte al Faraday. La formació va aconseguir engrescar el públic amb un espectacle multimèdia, en el que Guille Milkyway va demostrar que coneix la música i que sap a la perfecció com vol que soni el seu darrer treball, La Polinesia Meridional. Tota una revolució al Faraday, elegant i exquisida.

Avui diumenge, el Faraday finalitza amb els darrers cartutxos, amb una programació reduïda que inclou els vilanovins, Copa Lotus, i la darrera perla musical reservada per al festival, The Montgolfier Brothers.  A causa de la pluja l’emplaçament del Molí de Mar es substituïrà per l’Hotel Ceferino.

La proposta musical del Faraday continuarà amb el Faraday Major,  el proper 21 de juliol, al Parc Esportiu del Garraf.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s