Verònica Echegui ha rodat a Sitges escenes del filme «&Me» dirigit per Norbert ter Hall

Text Redacció. Fotos Albert Roca.

L’actriu Verónica Echegui, guanyadora del Premi Gaudí a la millor actriu per «Katmandú» ha estat a Sitges dimarts i dimecres per rodar diferents escenes de «&Me».  La història, centrada en una comèdia romàntica, està basada en una novel·la de l’escriptor holandès Oscar van den Boogaard, un llibre d’èxit que s’ha publicat a Holanda, Bèlgica, França, Alemanya, Regne Unit, Estats Units i Canada.

Una part de la trama del film » &Me», dirigit per Norbert ter Hall  passa a Sitges ja que la pel·lícula parla de tres ànimes solitàries, procedents de Sitges, Berlín i Amsterdam que proven d’interrelacionar-se a Brussel·les, la ciutat de la unió. Per aquest motiu, l’equip de rodatge va rodar a Sitges durant dos dies. Els espais escollits per a gravar van ser els hotels El Xalet i El Noucentista, i el bar Sirka i  la Fragata. Entre el repartiment, a més de Veronica Echegui que interpreta el paper d’una sitgetana, també ha comptat amb la participació de  Rossy de Palma i Rafael Cebrian.

Cal destacar que en el rodatge a Sitges han participat al voltant de 100 figurants joves de Sitges, que van ser escollits després de la convocatòria d’un casting, la setmana passada.
El rodatge ha estat gestionat per la Sitges Film Office, el programa de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, creat per coordinar, assessorar i gestionar totes aquelles propostes de filmacions i / o reportatges fotogràfics que es vulguin dur a terme al municipi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: