LES TELEVISIONS PÚBLIQUES TRIOMFEN ALS ZAPPING 2012

Eduardo Noriega –Homicidios- i Angela Molina –Gran Reserva- millors actors de l’any

El passat dijous el Palau de Congressos va acollir una nova edició de la Gala dels Zapping 2012, atorgats pels Telespectadors Associats de Catalunya, amb la votació popular.

 

Les televisions públiques, amb TV3 i TVE van convertir-se sense cap mena de dubte en les grans protagonistes, en emportar-se bona part dels premis més cobdiciats.

 

Concretament, TV3 va guanyar el corresponent al millor Programa Cultural –Opera en Texans, del Canal 33-, el millor presentador –Tomas Molina, per Espai Terra, que emet TV3- i la millor serie “Polseres vermelles”, dirigida per Albert Espinosa, que recordem que properament es podrà veure una versió als EEUU amb la productora d’Steven Spielberg.

 

En un moment delicat en quant a les retallades, els professionals de TVE van viure una nit de treva després dels grans guardons rebuts en els Zapping: Programa Informatiu “Telediario 1”, on van venir per cert l’equip principal al complert i millor actriu –la mítica Ángela Molina, per “Gran Reserva”, completant la cirereta en aquesta serie ja que recordem que l’any 2011 Emilio Gutierrez Caba va guanyar el guardó al millor actor principal.

 

Altres guardons van ser per la serie “Atrapa un millón” de Antena 3, on vem poder veure de nou al seu presentador Carlos Sobera, molt i molt content –el seu Athletic guanyava de nou al Manchester United aquella mateixa nit-, el millor actor, Eduardo Noriega, per la serie “Homicidios” i que va recollir en el seu nom a la protagonista de la serie Celia Frejeiro, que tambè estava nominada en la categoria a la millor actriu.

 

Cal destacar que els Zapping, en la seva 17ª edició estrenava dues noves categories, per a internet i per a videojocs.

 

La festa va reunir a bona part dels nominats, on podriem esmentar a la guapísima Ruth Jiménez, la divertida Laura Pamplona –que ens avançava el rodatge dels nous capítols de la serie “Los misterios de Laura” i el projecte del nou disc de la seva formació “Sweet Wasabi- o la tremendament propera Angela Molina, molt contenta pel seu premi.

 

A “Barnafotopress” publicarem properament entrevistes a Maria Casado –membre de l’equip de “Telediario 1”, el millor presentador Tomas Molina, i Celia Frejeiro –una de les més glamouroses de la nit-

texto :Albert Roca; Fotos Carlos Ferriz

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: