Aquest dilluns TV3 estrena la sèrie “Drama”


Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Francisco Soler Oviedo – Premsa TV3.

Dilluns 29 de juny, a les 22.05, TV3 estrenarà els dos primers capítols de “Drama”, una nova sèrie de sis episodis creada per Dani Amor, amb guió de Dani Amor, Charlie Pee (“L’apocalipsi” de Catalunya Ràdio) i Oriol Pérez i dirigida per Ginesta Guindal (“Heavies tendres”). Una producció de RTVE en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio) protagonitzada per Elisabet Casanovas (La Tània de “Merlí”), Artur Busquets (“Com si fos ahir”) i Júlia Bonjoch (“Fassman”).

90998259_2572599942852062_8620894872343150592_o

“Drama” és una comèdia canalla protagonitzada per una noia jove (Elisabet Casanovas com a Àfrica). També és una ficció amb trames per a majors de 16, especialment enfocada a “millennials” i la generació Z.

La sèrie transmet una visió femenina i empoderada de les coses i fuig d’estereotips, és innovadora i ensenya la realitat d’avui en dia.

elisabet
©Francisco Soler Oviedo
julia
©Francisco Soler Oviedo
artur
©Francisco Soler Oviedo

Una comèdia amb un peu en el drama, que no busca l’acudit, sinó que l’humor neixi des del naturalisme, des de les malapteses emocionals dels personatges. Amb un to proper al realisme però sense renunciar a la part emocional, amb una càmera que sent amb els personatges. “Drama” parla de gent jove, i, per tant, utilitza un llenguatge i un look que connecti amb ells i reflecteixi el seu univers.

Sinopsi genèrica

La vida de l’Àfrica és la d’una postadolescent normal, és a dir que comparteix una habitació en un pis de merda, té una feina que no li agrada i només espera que arribi el cap de setmana per poder sortir, emborratxar-se i oblidar-se de la seva insignificant vida.

L’Àfrica ha decidit no decidir, però tot canviarà quan descobreixi que fa dos mesos es va quedar embarassada i no sap de qui.

A través d’un humor irreverent i canalla, es descobrirà què va succeir quan l’Àfrica es va quedar embarassada i com ara ha de començar a prendre decisions per solucionar el Drama que li cau a sobre.