Kuu presenta «D TU M’ENAMORO»,un nou avançament del seu primer disc

Text – Redacció. Fotografía- Jaume Quilez.

Amb l’èxit dels seus anteriors llançaments encara ressonant en l’escena musical catalana, la Kuu retorna amb una nova joia musical titulada «D TU M’ENAMORO». Aquest nou single promet continuar la trajectòria ascendent de l’artista amb una cançó que explora els terrenys, sovint inexplorats, d’una relació amorosa que realment funciona.

Portada del single per Sara Feliu

«D TU M’ENAMORO» és una celebració de l’amor serè i estable, un tema que es desvia de les típiques narracions de conflictes i desenganys amorosos. La Kuu ens ofereix un himne a la sorpresa i la dolçor d’una relació sense turbulències, una experiència que, segons ella, «és com si no hagués passat mai». Amb aquesta cançó, l’artista catalana consolida el seu talent per capturar la complexitat emocional de l’amor en les seves lletres, tot mantenint un so fresc i engrescador de la mà de la producció de Roots.

Foto de Jaume Quilez

La producció de «D TU M’ENAMORO» barreja elements del pop amb un toc urbà. La cançó està destinada a convertir-se en un favorit tant per als seus seguidors com per als nous oients, gràcies a la seva capacitat per ressonar amb experiències personals compartides per molts.

Aquest mes de maig, Kuu presentarà la seva proposta a la Fira Discogràfica de l’Heliogàbal a l’Antiga Fàbrica Damm el dia 11 de maig, a la FiM de Vila-Seca el dia 18 de maig i també aquest mes de maig protagonitza un reportatge de la revista Enderrock com una de les artistes de la nova fornada catalana que presentarà a l’Enderrock Sona el dia 22.

Deja un comentario

Blog de WordPress.com.

Subir ↑