EL JOC DE LA VERITAT, una comèdia «amb totes les de la llei», avui dijous estrena al Teatre Gaudí

 Text – Redacció. Fotografies – Mireia Vall.

Avui dijous s’estrena al Teatre Gaudí EL JOC DE LA VERITAT, una comèdia escrita i dirigida per Miquel Murga, i interpretada per Octavi Pujades (El GuardaespaldasOrgasmos, la comediaOh, Mami!), Míriam Tortosa (Escape RoomAnimals de companyiaLikes), Cristina Dilla (Las otrasSurfPor el amor de Dios) i Roger Cantos (La millor nit de la teva vidaNomés un anunciLab Canal: Argelès-sur-Mer).

©Mireia Vall @migivavisual

EL JOC DE LA VERITAT, l’Albert i la Joana porten uns anys de relació de parella i aquesta reclama amb urgència noves expectatives, mentre que l’Enric i la Carmen ja han superat aquest estadi i la seva relació sembla estar a prova de tot. O així era fins el dia que les coses comencen a torçar-se i les mentides afloren entre tots quatre. Però qui enganya qui? I a qui afecten aquestes mentides? La mentida per sí sola és un motiu d’infidelitat? Les mentides -o les veritats- es converteixen a la fi en un joc massa perillós en aquesta obraque també tracta en clau d’humor altres aspectes com les relacions intergeneracionals o la influència dels vincles professionals en l’àmbit personal.

©Mireia Vall @migivavisual
©Mireia Vall @migivavisual

Miquel Murga defineix l’obra com «Una comèdia amb totes les de la llei» inspirada en la comèdia d’embolics que tan bé ha sabut desenvolupar el dramaturg francès Florian Zeller qui, a diferència del mestre Marc Camoletti, ha deixat enrere els jocs d’obertures i tancaments de portes per donar pas a les anades i vingudes dels jocs de paraules, és a dir, a la paraula com a embolic. autoria. Murga afegeig que en l’obra van sorgint conceptes amb els que avui són molt presents com «Mentir, no mentir, o mentir a mitges. Quins valors hi ha en tot això?

L’equip de l’obra en la roda de premsa ©Mireia Vall @migivavisual

L’actor Octavi Pujades comenta que hi ha «molt de ritme i entretèn. És un procès molt divertit» i l’actriu Cristina Dilla compara els personatges amb les fitxes d’un parxís «que juguen les unes amb les altres».

©Mireia Vall @migivavisual

Les entrades de l’espectacle -que estarà en cartell durant 4 úniques setmanes, fins el 18 de juny- estan ja disponibles a https://teatregaudibarcelona.com/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: