Laura Escanes presentarà el nou reality d’aventures “La travessa”, un dels continguts destacats de la nova OTT de la CCMA 

Text – Redacció-CCMA. Fotografia –   Dani Paper Boat.

El nou reality de TV3 que buscarà la parella d’expedicionaris més ràpida per travessar de punta a punta Catalunya ja té presentadora. Laura Escanes serà l’encarregada de presentar aquest recorregut fascinant, des de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus, en què només la parella més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi en joc. 

© Dani Paper Boat

Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van realitzar el març, i només vuit han estat les escollides per iniciar aquesta trepidant aventura durant el juny. 

Laura Escanes acumula més de 3 milions de seguidors a les seves xarxes socials, on comparteix obertament el seu dia a dia, i ha assolit ser un referent en contingut de moda i lifestyle. Va debutar com a copresentadora del podcast “Cariño, ¿pero qué dices?” i actualment condueix l’exitós podcast “Entre el cielo y las nubes”. Ara, Escanes arriba a TV3 disposada a encapçalar aquesta expedició que recorrerà els Pirineus catalans, tot un nou repte per a ella. 

El programa s’estrenarà en exclusiva a l’OTT de la CCMA, la nova plataforma de continguts de qualitat en català d’accés universal i gratuïta, i també es podrà veure a TV3. 

“La travessa” és una producció de TV3 amb la col·laboració d’Aguacate&Calabaza Films, i s’inscriu en l’estratègia de la CCMA d’adaptar els continguts i les formes de distribució als hàbits de consum i experiència audiovisual actuals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: