Lala Hayden debuta com a solista amb el seu primer EP, GIRL BECOMES

Texto – Redacción-Luup Records. Fotografias – Luup Records.

Després de tastar les primeres dues mostres del seu nou EP amb els singles SLICE i WOMAN, LALA HAYDEN llança el seu primer treball discogràfic com a solista: GIRL BECOMES.

Format per 5 temes, l’EP ha comptat amb la participació de Ben Christophers, Adian Coker, TJ Allen i Matt Colton a la part de producció, mescla i mastering. A nivell audiovisual, els videoclips de SLICE i WOMAN van comptar amb Ariana Oña com a directora.

Després d’una àmplia i llarga trajectòria com a exlíder de la british band Anteros, LALA HAYDEN debuta en solitari per sorprendre el seu públic amb un so fresc i renovat, mostrant amb aquest primer EP un tast de tot allò que ve en aquesta nova etapa de la seva carrera.

Com indica el títol, GIRL BECOMES parla sobre el creixement personal que experimenta una noia en el pas a ser dona. «Vaig créixer en una època en què les dones eren cosificades, menyspreades i no tenien control sobre la seva història”, assegura la cantant. “Això em va produir molta vergonya i culpa durant molt de temps. Vaig construir una versió de princesa Disney de mi mateixa a la que intentava ser-hi constantment”.

Sobre el procés de creació del seu primer EP, l’artista explica: “GIRL BECOMES” intenta espolsar-se les projeccions i els reflexos, de deixar de perseguir el que se suposa que he de ser per donar la benvinguda a tot allò que em fa ser qui realment sóc: JO”.

Amb un so que va des del pop més catchy fins a l’electro rock, aquest inspirador EP convida a la reflexió i a l’admiració del procés pel qual moltes dones han de passar al llarg de la vida. I, si bé cadascuna de les cançons que formen GIRL BECOMES és diferent de l’anterior, LALA HAYDEN aconsegueix seguir un fil conductor que aporta sentit a la història que l’artista vol explicar. És una experiència sensorial plena de matisos que mostren el camí que ha recorregut la cantant durant aquests darrers anys.

LALA HAYDEN es revela com una artista que ha construït un so propi i autèntic alineat a la seva personalitat i experiència. Aquest EP és tan sols una primera mostra del seu treball dur i la seva dedicació.

La solista estarà presentant el seu nou treball discogràfic demà dissabte 20 de maig a la Sala Apolo de Barcelona a les 20h amb un directe molt potent tant musical com visual. Les entrades estan disponibles a la venda a DICE.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: