Zucchero i Niña Pastori al Festival Jardins Terramar de Sitges

Text- Redacció-Festival Jardins Terramar de Sitges. Fotografies – Daniele Barraco-Carlota Figueras-Albert Roca.

L’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges anuncia avui les incorporacions de Niña Pastori i Zucchero Sugar Forniaciari al cartell de la propera edició del certamen musical, que tindrà lloc del 28 de juliol al 9 d’agost. 

©Daniele Barraco

Niña Pastori, una de les veus femenines més respectades del flamenc i de la música popular contemporània, actuarà el 5 d’agost presentant les cançons incloses al seu nou treball Camino, amb un nou espectacle en directe que inclourà també elsgrans èxits de més de 25 anys de trajectòria artística.  Aquest nou àlbum surt a la llum gairebé cinc anys després del seu anterior disc, Bajo tus alas, que també va portar al Terramar l’any 2019.  Niña Pastori té un segell personal i inconfusible que l’ha dut a guanyar quatre Latin Grammy® i a vendre més de 2 milions de còpies del seu treballs discogràfics, entre d’altres importants reconeixements.

©Albert Roca

I el 7 d’agost, Zucchero actuarà per primer cop al Terramar en el seu únic concert d’aquest estiu a Catalunya. Amb quatre dècades de trajectòria musical a les seves espatlles, Zucchero —nom artístic d’Adelmo Fornaciari— no té intenció de retirar-se i vol seguir al peu del canó. Amb el seu darrer treball, “D.O.C.”, l´artista italià ha rebuscat en la seva essència a través de noves composicions que representen la seva denominació d´origen: rock clàssic, blues, soul i pinzellades de funk i ritmes ballables. I és que el seu univers musical és ja un acte de militància que li ha permès vendre més de 60 milions de discos al llarg de la seva carrera i col·laborar amb grans noms com Eric Clapton, Bono, Sting i B.B. King. Zucchero arribarà al Festival Jardins Terramar de Sitges en el marc de la seva World Wild Tour 2023 en què està presentant les seves noves composicions, sense oblidar-se dels seus èxits més emblemàtics, com Senza una donna, Diavolo in me, Il Volo o l’arxifamosa Baila (Sexy thing).

©Carlota Figueras

La sisena edició del Festival Jardins Terramar comptarà amb un total de 12 dates

Amb les noves incorporacions de Niña Pastori i Zucchero, la promotora del festival Terra Music &  Events, ja ha anunciat un total de nou dels dotze dies de concerts que completaran aquesta sisena edició del festival. En les darreres setmanes, s’ha anat donant a conèixer els primers artistes confirmats: Tom Jones, ZAZ, Els Amics de les Arts + Suu, Sara Baras, Malú i Fangoria + Nancys Rubias, Blaumut amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.  Les entrades de tots els concerts anunciats poden adquirir-se al web oficial festivaljardinsterramar.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: