Egos Teatre presenta l’espectacle ‘Baby Boom’, que es pot veure al Teatre Gaudí fins el 2 d’abril

Text – Redacció-Egos Teatre. Fotografies – Laura Guerrero.

Baby Boom! neix de la col·laboració entre EGOS teatre, una companyia de més de 15 anys de trajectòria i 7 espectacles a les seves espatlles i el tàndem creatiu Els Marquesets. Aquest espectacle de factura pròpia és un vodevil musical inspirat en les pel·lícules de sèrie B d’abduccions extraterrestres i també en el cinema del destape dels anys 70, aparegut a Espanya al final de la dictadura, on després de molts anys de repressió, el destape reclamava la llibertat, la diversió i la sexualitat com a part indestriable de la vida.

©Laura Guerrero

A Baby Boom! retratem l’Espanya dels anys 70, on la vida bullia malgrat les restriccions del moment i l’arribada del turisme omplia les platges i portava aire fresc i noves maneres de pensar. Una època plena de cançons melòdiques i festivals de la cançó. Reecreem de manera divertida tots els tòpics de l’època on hi sumem també els referents de les pel·lícules d’extraterrestres.

©Laura Guerrero

Un espectacle musical “retro” amb visió contemporània i molt divertit que està adreçat a tots els públics, que farà les delícies dels que van viure aquella època, que entusiasmarà els amants del cine de sèrie B, però que també en podran gaudir tots aquells amants dels musicals, de la comèdia, el vodevil i els enredos!

«L’espectacle més marcià de la cartellera»

HORARIS
DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTE A LES 21H
DIUMENGE A LES 12H I A LES 17:30H
DURADA APROXIMADA 1h 45 min (sense entreacte)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: