El pianista i compositor Moisès Sala és a la guerra d’Ucraïna per ajudar a militars ferits

Text – Redacció. Fotografies – Arxiu Moisès Sala.

Des de Kíiv (Ucraïna), el català Moisès Sala, pianista, compositor i director de la formació The Gospel Viu Choir, i l’expedició que lidera Sor Lucía Caram estan vivint els horrors de ciutats que, fins fa uns mesos, estaven ocupades i devastades.

Moisès Sala amb militar ferit

Després de l’èxit que  Moisès Sala va tenir a la 400 Gospel X-Perience celebrada al Petit Palau de la Música Catalana de Barcelona dissabte passat amb la participació de 440 persones, des de fa tres dies està visitant hospitals i vivint les experiències que li expliquen els soldats ucraïnesos ferits greus al front. És evident que s’omple del dolor que senten i té la necessitat d’explicar la seva vivència i de mostrar una vegada més la seva missió humanitària, en aquesta ocasió portant generadors de corrent i tornant a casa a soldats ferits al front. El Moisès ja ha estat a Kíiv, Bucha, Irpin i Leopolis.

Moisès Sala amb militars

A banda de donar el seu suport als militars ferits, la tasca de Sala també està sent divulgativa. Mitjançant diferents vídeos que projecta des del lloc dels fets, el pianista també vol donar a conèixer la magnitud de l’episodi bèl·lic. En els seus darrers missatges, per exemple, mostra un tros de metralla que els metges han extret de la cama d’un soldat de 21 anys. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: