Sent Essència: la primera performance poètica dedicada a l’essència de les persones

Texto – Redacción. Fotografias by: http://www.vincenzorigogliuso.com.

El pròxim 3 de febrer s’estrenarà al SAT! Teatre de Barcelona la primera performance poètica dedicada a l’essència de les persones. La poeta i coach, Eva-Maria Sans Blas, creadora també del projecte integral de coaching Conexión Libélula presentarà Sent Essència: el seu primer espectacle (d’auditoria pròpia) amb el qual convidarà a l’espectador a reflexionar i a fer un viatge emocional sobre la vida, les coses que l’envolten i les persones que hi formen part. 

Eva-Maria Sans Blas ha viscut en 4 països europeusi ha estudiat en 17 institucions acadèmiquesd’11 ciutats europees. Parla 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i suec, d’aquest últim té el nivell bàsic) i des de l’any 1981 escriu poesia.

Foto by: http://www.vincenzorigogliuso.com

Sent Essència és una antologia poètica de poemes escrits al llarg de més de 3 dècades i també és un collage poètic interpretat amb textos en català i castellà en el qual les emocions en seran les protagonistes i també hi destacaran poemes de reconeixement, de gratitud, de festa, d’amor, d’amistat, de fantasia, de curiositat, de resiliència, de viatges, d’empoderament i de sincronies.  

Foto by: http://www.vincenzorigogliuso.com

Sans oferirà una proposta escènica que estarà formada per més de 15 poemes de vers lliure, d’estil propi i de longituds diferents en la que diversos llenguatges interactuaran entre ells: la poesia, la prosa, la fotografia i el collage perquè cada persona connecti amb el que més s’identifiqui (auditiu, visual, kinestèsic) creant així un espectacle multidisciplinari. 

Més informació:

www.conexionlibelula.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: