400 GOSPEL X-PERIENCE amb Moisès Sala al Petit Palau de la Música Catalana, el proper 21 de gener

Text – Redacció. Fotografies – Arxiu.

El català Moisès Sala, un dels grans impulsors del gòspel al nostre país celebrarà el proper 21 de gener al Petit Palau de la Música Catalana de Barcelona la seva 400 GOSPEL X-PERIENCE (taller de gòspel de celebració únic i irrepetible on els assistents treballaran un repertori contemporani des de zero). 

Dades:

No tenim constància que hi hagi cap altre director de gòspel a Catalunya que hagi arribat a aquesta xifra de taller.

Moisès Sala ha aconseguit congregar més de 22.000 persones en els seus tallers durant els 20 anys de trajectòria que ja porta!

Es preveu que per aquest aniversari (400 sessions són moltes!) hi formin part més de 400 persones d’arreu de Catalunya, de les Balears i d’Espanya. Aquest taller comptarà amb tots els músics que formen part de la gospel band i Sala també tindrà la participació de cantaires de les tres formacions que dirigeix (The Gospel Viu Choir, Heaven on Earth i Gospel Project Choir).

Moisès Sala és un líder carismàtic del gòspel amb una biografia molt potent (adjunta al dossier de premsa)  i amb àmplia experiència en l’àmbit nacional i internacional i més enllà de la 400 Gospel X-Perience us pot parlar de l’evolució del gòspel a Catalunya, de l’essència d’aquest estil musical arreu del món i també del perquè el gòspel  és important com a teràpia.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: