TV3 acomiada l’any amb l’humor de l’“APM?” i “Polònia”, i les campanades de Miki Núñez i Mariona Escoda 

Text – Redacció-CCMA. Fotografies – CCMA.

Miki Nuñez, el presentador d’“Eufòria” i Mariona Escoda, la guanyadora del talent show que ha triomfat aquesta temporada a TV3, seran els encarregats de presentar les Campanades de Cap d’any a TV3. Serà, a partir de les 23.30 i des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, amb l’espectacle produït per l’Ajuntament de Barcelona que vol celebrar l’agermanament entre els pobles, fent una crida a l’harmonia, a l’entesa, i a teixir complicitats. 

Abans, a partir de les 22.05, l’humor omplirà l’últim dia de l’any. Primer amb “APM? Resum 2022”, amb el millor contingut del programa de l’any que es deixarà enrere i, a continuació, a les 22.40, “Polònia” que acomiadarà l’any amb la valoració del 2022 de la mà d’unes parelles de presentadors força peculiars. 

Després de les campanades, l’“Alguna Pregunta Més?” serà el DJ encarregat de posar banda sonora a les primeres hores del 2023 amb l’“APM? Cap d’Any Session”, un programa especial de dues hores que repassarà les cançons que més ho han petat l’any que s’ha acabat i hi afegirà l’humor marca de la casa.  

“APM? Resum 2022” 

La nit de Cap d’Any, els espectadors i espectadores de TV3 podran gaudir de l’”APM? Resum 2022”, un programa especial amb el millor contingut de l’any que es deixarà enrere.  

Els moments  top dels reportatges de l’Isma i la Nerea, els millors muntatges de l’any o els 12 talls televisius més brutals, convertits en les ja famoses 12 campanades del Cap d’Any de l’”APM?”. Promet ser un programa “digno de admirá!” 

L’últim “Polònia” del 2022 

“Polònia” acomiadà l’any valorant el 2022 i, per això ha preparat un resum dels millors moments amb un programa especial Cap d’Any presentat per les següents parelles de presentadors: Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pere Aragonès (Jordi Soriano), Carmen Calvo (Agnès Busquets) i Pablo Casado (David Marcé), Ada Colau (Agnès Busquets) i Miquel Iceta (Jordi Soriano), Xavier Trias (Pep Plaza) i Manuel Valls (David Marcé) i, finalment, Carles III (Xavi Serrano) i Boris Johnson (Jordi Soriano).  

A través dels seus gags preferits, es reviuran els millors moments del 2022 i es recordarà com ha estat aquest any on s’ha pogut ballar a ritme de “Ay Papá” de l’artista Rigoberto Borboni, de la Xavineta del Barça o de Bad Borbón i “Cori me preguntó”.  

L’altra protagonista del 2022 ha estat la inflació, però agafant-la amb humor amb la nova pel·lícula “Gasolin’s five”,  el hit “Supermercat”, de Lildami (Xavi Espinosa), o l’aparició d’un nou personatge terrorífic amb qui no et voldràs trobar mai: l’home del gas. 

També es podrà recordar la polèmica de Pablo Motos (Xavi Espinosa) després de respondre a les acusacions de masclista, acompanyat de Santiago Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Bertín Osborne (Pep Plaza).  

I el programa no s’oblida del mundial de Qatar i el Twitch de Luis Enrique (Xavi Espinosa), de la calorada que va haver de suportar Francesc Mauri (Xavi Espinosa) aquest estiu, ni de les aventures d’en Miquel (Marc Rodríguez), que aquest any s’ha fet legionari.  

Tots aquests esquetxos, i molt més, en un programa especial de 50 minuts per acabar l’any com cal i donar pas a les campanades. 

Les campanades des de la Font Màgica de Montjuïc 

Miki Nuñez i Mariona Escoda donaran la benvinguda al nou any als espectadors de TV3, i ho faran des de la Font Màgica de Montjuïc, on es podrà gaudir d’un espectacle de música, pirotècnia, una escenografia monumental i una innovació tecnològica puntera, que organitzarà l’Ajuntament de Barcelona.  

La programació especial de les Campanades començarà al voltant de les 23.30 de la nit del 31 desembre, i s’allargarà fins passada la mitjanit. Mariona Escoda i Miki Nuñez seran a l’Avinguda Maria Cristina, ja que enguany es recupera el format d’espectacle de campanades que s’ha perdut el dos últims anys a causa de la pandèmia per Covid. 

L’espectacle, produït per l’Ajuntament de Barcelona i dirigit per Christophe Berthonneau, és una creació original per a la ciutat de Barcelona i vol celebrar l’agermanament entre els pobles, fent una crida a l’harmonia, a l’entesa, i a teixir complicitats a partir del que uneix. L’espectacle evocarà també una crida a la pau en un moment tan simbòlic i especial com és l’inici d’un nou any.  

L’”APM?” amenitzarà l’entrada al 2023 amb música i humor! 

Enguany, el programa “Alguna Pregunta Més?” serà el DJ encarregat de posar banda sonora a les primeres hores del 2023. Després de les campanades de TV3, s’emetrà l’“APM? Cap d’Any Session”, un programa especial de dues hores que repassarà les cançons que més ho han petat aquest any que s’ha deixat enrere i hi afegirà l’humor marca de la casa.  

El format serà innovador i barrejarà videoclips amb frases de l’“APM?” i moments televisius hilarants. Com a cirereta, sobreimpressionats en pantalla, hi haurà rètols divertits on els personatges de l’”APM?” faran comentaris sobre les cançons i sobre la nit de Cap d’Any.  

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: