Divendres 2 de desembre, a les 22.05, TV3 estrena «Eufòria Dance»

Text – Redacció-CCMA. Fotografia – CCMA.

A “Eufòria Dance” un grup de joves professionals de la dansa competeixen i col·laboren amb un objectiu comú: convertir-se en membres del cos de ball de la nova edició d’“Eufòria”. Durant les diferents entregues, hauran de superar una dura i exigent fase de càsting i diferents proves
eliminatòries, dirigides pel coreògraf del programa, l’aclamat Albert Sala.

Els aspirants seran representants del millor del món del ball de Catalunya i d’arreu del món i hauran de demostrar les seves aptituds i capacitats per aconseguir ser un dels 12 ballarins i ballarines oficials del talent show.

Seguint amb l’esperit d’“Eufòria”, els concursants hauran de treballar en equip i col·laborar entre ells per crear els xous més espectaculars, alhora que competeixen per mantenir-se dintre del concurs.

Un gran desplegament de mitjans que inclou 9 càmeres, un equip de dron i un espai convertit en plató de prop de 2.000 metres quadrats acolliran cada setmana les gales del programa. I tot plegat, en un gran format d’entreteniment familiar en què es podran tornar a escoltar els concursants més populars de la primera edició d’“Eufòria”, amb unes posades en escena i unes coreografies més vibrants que mai.

Després d’haver donat a conèixer la convocatòria de càsting, el primer episodi s’inicia amb una audició a la qual es van inscriure més de 750 ballarins i ballarines, dels quals només els 350 millors van ser convocats de manera presencial. Durant el capítol, es viurà com de trepidant i competitiu és un
procés de càsting de ball fins a arribar als 30 finalistes, els concursants oficials d’“Eufòria Dance”.

COMENÇA LA COMPETICIÓ

A partir d’aquest episodi comencen les gales d’“Eufòria Dance”. L’actriu Carol Rovira serà la mestra de cerimònies, i Albert Sala tindrà una doble funció com a coreògraf del programa i com a cap del jurat. Els concursants hauran de defensar impressionants coreografies i posades en escena per acompanyar diversos medleys, que interpretaran concursants de l’“Eufòria” original. L’objectiu serà passar dels 30 aspirants que comencen la competició a només 20 al final del programa. 10 candidats seran eliminats.

LA TRIA DELS FINALISTES

La tercera entrega segueix un patró molt similar al del programa anterior, amb la particularitat que
els aspirants que es mantinguin en la competició al final d’aquest episodi es convertiran en finalistes d’“Eufòria Dance” i estaran només a un pas de formar part del cos de ball de la segona temporada
d’“Eufòria”. Es tornaran a veure grans coreografies i posades en escena per acompanyar diversos
medleys, que seran interpretats per concursants de la primera edició d’“Eufòria”. Dels 20 candidats que comencen l’episodi, només 16 arribaran a la gran final del programa. Per tant, 4 concursants seran eliminats.

LA GRAN FINAL

Al final d’aquest programa es donaran a conèixer els 12 membres, 6 nois i 6 noies, que formaran part del cos de ball oficial de la segona temporada d’“Eufòria”, en una competició final en què els aspirants hauran de donar-ho tot de si mateixos i se’ls podrà conèixer d’una manera més personal i profunda.

Carol Rovira, presentadora

Actriu, cantant i músic, va ser una de les coaches més estimades d’“Eufòria” i recentment l’hem pogut veure presentant el programa “La gran vetllada”, de TV3. Rovira, que també és coneguda pel seu paper de Susi a “La Riera”, té un exèrcit de seguidors arreu del món gràcies a la participació en altres sèries
de ficció d’àmbit internacional. Paral·lelament, treballa en el seu projecte musical, en què canta temes
propis, acompanyada del músic Anthony Ocaña

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: