John Hoffman, Català de l’Any 2022

Text – Redacció-El Periòdico. Fotografia – El Periòdico.

El Periódico ha celebrat aquest dimarts la seva 20a edició d’entrega dels premis Català de l’Any 2022, els guardons amb els quals s’ha fet homenatge a les personalitats més destacades del món cultural, polític, científic i social de les últimes dues dècades.

En la 20a edició dels premis, John Hoffman ha sigut distingit amb el premi Català de l’Any 2022. El conseller delegat de GSMA manté des de fa anys una aposta clara i sense fissures per a portar a Barcelona la principal fira que se celebra a la ciutat, el Mobile World Congress (MWC).

L’esdeveniment, organitzat per El Periódico, va tenir lloc a la Sala Oval del MNAC i va entregar un any més el reconeixement a una personalitat destacada de la societat catalana. L’acte va comptar amb la participació del president de la Generalitat de Catalunya, el M. Hble. Sr. Pere Aragonès, la delegada del Govern, la Excma. Sra. Maria Eugènia Gay i la presidenta de la Diputació, la Ilma. Sra. Núria Marín.

Així mateix, per part de Prensa Ibérica hi van assistir el president de Prensa Ibèrica, el Sr. Javier Moll, la vicepresidenta, la Sra. Arantza Sarasola, el conseller delegat, el Sr. Aitor Moll, el director general, el Sr. Sergi Guillot, el director d’El Periódico, el Sr. Albert Sáez i el director gerent del diari, el Sr. Fèlix Noguera.

Hoffman, que ha recollit el premi de la mà del M. Hble. Sr. Pere Aragonès i del president de Prensa Ibérica, Javier Moll, es suma així a la llista de la qual ja formen part Jaume Plensa, Ernest Lluch, Pau Gasol, Manuela de Madre, Ferran Adrià, Joan Manuel Serrat, Joan Massagué, Neus Català, Pasqual Maragall, Vicente Ferrer, Pep Guardiola, David Miret, Joaquim Maria Puyal, Josep Sánchez de Toledo, Josefina Castellví, Lucía Caram, Òscar Camps, Oriol Mitjà i Josep Maria Pou, guardonats en les 19 edicions anteriors.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: