El Poliamor és així (de complicat) a l’Aquitània Teatre, a partir del 18 d’octubre

Text – Redacció. Fotografies de Guillem Medina.

El poliamor és així (de complicat) és la primera comèdia musical sobre aquesta filosofia de vida que s’estrena el pròxim 18 d’octubre a l’Aquitània Teatre (Barcelona) i estarà en cartell fins al 13 de novembre (les prèvies es faran del 14 al 16 d’octubre).  L’obra és una comèdia musical de la companyia Generació de Merda escrita per Xavi Morató i composta per Gerard Sesé. Amb: Mònica Macfer/ Anna Herebia, Joan Sáez/ Marc Pociello, Gerard Sesé i Berta Peñalver. 

©Guillem Medina

L’obra és una comèdia musical de la companyia Generació de Merda escrita per Xavi Morató i composta per Gerard Sesé que fusiona la sàtira i l’humor costumista i que no només gira entorn del poliamor, sinó que durant l’espectacle es parlen/canten diversitat de temes: la insatisfacció personal, el que ens passa pel cap quan hem de deixar una relació, la por a estar sols, la mercantilització dels cossos i la hipocresia de les xarxes socials, la por i els dubtes que genera fer un trio i el fals suport als moviments feministes. entre altres temàtiques. 

©Guillem Medina

Sinopsis:

La Mariona i el Roger viuen junts des de fa anys. No estan malament, però tampoc no estan bé, i el dia de cap d’any ella s’adona que no pot més i decideix canviar les coses. Per tal d’intentar arreglar la relació, hi incorpora una tercera persona, que començarà a viure amb ells. A partir d’aquí, presenciarem dotze mesos en la vida de la parella, formada ara per tres membres. Travessarem Sant Valentí, el Dia de les Dones, Sant Jordi, Sant Joan, la Diada, la Castanyada (o Halloween, com a Plats Bruts) i Nadal, entre altres dates assenyalades, i veurem de quina manera evoluciona el seu (poli)amor, en una història que farà sàtira de tantes i tantes coses que tots, poc o molt, hem viscut.

©Guillem Medina

Més informació i venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: