Del caos a l’èxtasi, al Teatre Gaudí fins demà diumenge

Text – Redacció-Teatre Gaudí. Fotografies de Teatre Gaudí.

Des d’aquest passat dimecres 21 de setembre fins aquest diumenge 25 de setembre el Teatre Gaudí acull «Del caos a l’èxtasi» L’univers poètic de David Jou, amb Ciència. Dansa. Teatre, protagonitzada per Jordi Bravo i Francesc Coromina. El dia de l’estrena el físic i poeta David Jou va fer una petita introducció.

Sinopsis:

Construir ponts entre la ciència i les humanitats, entre la tecnologia i les arts, entre el coneixement i l’espiritualitat, entre l’individualisme i la consciència planetària, és una de les tasques culturals del nostre temps. Aquest espectacle hi contribueix amb una reflexió artística sobre les diverses vies de coneixement: mítica, religiosa, científica, artística. El caos que ens expliquen els mites grecs entronca amb la creació que hi ha als escrits sagrats i que parlen d’un cosmos que la raó vol acabar desxifrant amb l’ús de la ciència, però que només podem expressar amb l’art.

Més informació i venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: