La màgia de Rozalén arriba al Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Festival Jardins Terramar. Fotos – Sergi Abad.

Rozalén ha actuat al Festival Jardins de Terramar la nit del 2 d’agost per presentar en directe la gira ‘El árbol y el bosque’, amb la que dona vida als temes del seu últim treball, nominat a Millor Àlbum de Cançó d’Autor als Latin Grammy i número #1 en vendes.

©Sergi Abad

La cantautora guanyadora del Premio Nacional de Músicas Actuales, ha pujat a l’escenari, com ja és tradició en els seus shows, amb la intèrpret de llengua de signes Beatriz Romero, a més d’una gran banda formada per Ismael Guijarro a la percussió i guitarra, Álvaro Gandul a la direcció musical i teclats, Tete Moragón a la bateria, Oliver Martín i Samuel Vidal a la guitarra, i Goyo García al baix.

©Sergi Abad

El concert ha iniciat amb ‘Ese tren’, seguit d’un emocionant discurs introductori: “quin estiu i quin any tan especial estem vivint. Us trobava molt a faltar. Benvinguts a aquest viatge”. Entre un repertori replet de composicions de l’artista, han sonat els seus hits més reconeguts, com ’Vivir’‘Comiéndote a besos’,  ‘80 veces’, o ‘Girasoles’, i les cançons d’aquest últim disc, entre les quals destaquen ‘Y Busqué’‘El paso del tiempo’ i ‘Que no, que no’, guanyadora d’un Goya a millor cançó original. 

Durant l’hora i 45 minuts de concert, Rozalén ha omplert d’optimisme i vitalitat l’escenari del Terramar davant un públic que ha quedat embadalit pel seu encant de principi a fi. Després d’interpretar l’esperada ‘La Puerta Violeta’, ha posat punt final amb ‘El Paso del Tiempo’ com a metàfora per tancar el viatge emocional del show.

©Sergi Abad

A més d’una de les cantautores més prestigioses a escala nacional, Rozalén és una important activista social, que fa servir la seva música com a altaveu per defensar a les minories i comunitats més desfavorides a favor de la igualtat, i donar visibilitat a diverses causes. Així ho ha demostrat al llarg del concert, cantant cançons dedicades a les víctimes del càncer de mama, el VIH, violència de gènere, o les guerres, entre moltes altres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: