La gran nit de Serrat al Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Festival Jardins Terramar de Sitges. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Després d’haver anunciat la seva retirada dels escenaris amb una última gira “EL VICIO DE CANTAR 1965-2022”, Joan Manuel Serrat ha fet parada a Festival Jardins Terramar la nit del 29 de juliol per homenatjar els èxits més emblemàtics de la seva trajectòria. Així doncs, ha estat un dels únics concerts que oferirà aquest estiu a Catalunya.

©Ajuntament de Sitges

L’artista català ha començat el concert amb el nostàlgic “Temps era temps”, seguit d’un primer discurs on ja ha aprofitat per agrair als assistents: “és un plaer tocar en aquesta ciutat on tant he viscut, i on tants amics he tingut i he deixat”. Fent broma sobre la seva anunciada retirada, ha afegit: “he vingut a acomiadar-me, no és el meu darrer concert. Però, en cas que no arribéssim al final, sempre podeu presumir que hi éreu”. 

©Ajuntament de Sitges

 Durant les més de dues hores de recital, Serrat ha fet un emocionant recorregut per un seguit de cançons que han marcat el transcurs tant de la música nacional, com de la vida de molts de nosaltres. També ha comptat amb la companyia de set grans músics a l’escenari: Ricardo Miralles al piano, Jose Mas als teclats, Uixi Amargos a la viola, David Palau a la guitarra, Vicente Climent a la bateria, Jose Miguel Pérez al saxo, i Rai Ferrer al baix.

©Ajuntament de Sitges

 Entre un repertori confeccionat per als nostàlgics, han sonat cançons emotives com “Mediterráneo”“Me’n vaig a peu” o “Cantares”, l’últim tema abans dels bisos, i d’altres més festives com “Señora”“Para la libertad”“Hoy puede ser un gran día”.  Un dels grans moments de la nit ha estat quan el Noi del Poble Sec ha rememorat el “Paraules d’amor”, per donar pas a “Fiesta”, que ha posat punt i final a una vetllada inoblidable, seguit d’una ovació del públic que celebrava haver viscut una última nit amb Serrat a l’escenari de l’auditori del Festival Jardins Terramar.

©Ajuntament de Sitges

 Un concert que a més de formar part de la programació de la cinquena edició del certamen musical, tenia a més una vinculació molt especial amb la celebració del 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges, per l’estreta relació entre Joan Manuel Serrat i aquesta emblemàtica entitat sitgetana han anat forjant des dels inicis de la trajectòria de l’artista. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: