Arrenca el Festival Jardins Terramar de Sitges amb el concert de Joan Dausà

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Joan Dausà ha estat el millor amfitrió per donar la benvinguda a la cinquena edició del Festival Jardins Terramar de Sitges, i que té com a escenari els idíl·lics jardins que donen nom al festival.  La gran virtut de Joan Dausà és el seu carisma especial i la seva particular manera de connectar amb el públic. 

©Ajuntament de Sitges

El concert ha arrencat amb “Com plora el mar” al piano, per donar pas a la resta de cançons d’un repertori que ha estat centrat en el seu darrer treball “Ho Tenim Tot”, però on també han tingut cabuda alguns dels temes dels seus anteriors àlbums, com “Una Altra Manera de Viure”, “Jo Mai Mai” o “La Gran Eufòria”.

©Ajuntament de Sitges

El cantautor ha estat acompanyat dalt de l’escenari per la seva banda al complet, formada per Dídac Fernández, a la bateria, Florenci Ferrer “Fluren” i Anais Vila, a la guitarra i teclats, i Miquel Sospedra, al baix i cors.  L’artista ha comptat amb una convidada molt especial, Mariona Escoda, guanyadora del programa de TV3 “Eufòria”, que ha sortit a l’escenari a la primera part del concert, per a interpretar plegats el tema “I No Tocava Terra”.  

©Ajuntament de Sitges

Més informació i venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: