‘EL MÈTODE GRÖNHOLM’ obre la temporada 2022-2023 del Teatre Poliorama

Text – Redacció-Premsa El Mètode Grönholm. Fotos – Premsa El Mètode Grönholm.

El 8 de setembre de 2022 el fenomen teatral El Mètode Grönholm encetarà la nova temporada del teatre Poliorama. A l’any 2020 Anexa,  la productora de l’espectacle, va preparar una nova producció catalana de l’obra amb un nou càsting format per David Verdaguer, Mar Ulldemolins, Enric Cambray i Marc Rodríguez, però la pandèmia de la COVID-19 els va portar una temporada estranya amb restriccions de mobilitat i d’aforament. Amb els quatre actors van poder fer un pacte per tornar quan el malson hagués passat. És per això que tornem aquest setembre en temporada curta, pels que encara no l’hagin vist, serà ara o ….

El maig del 2003, en el projecte del T6 del TNC, El mètode Grönholm es va estrenar per primer cop i ja ha traspassat totes les fronteres locals: ha esdevingut un èxit de públic allà on s’ha estrenat tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat espanyol, així com a l’àmbit internacional, ja que l’obra s’ha presentat ja a més de 60 països. El mètode Grönholm ha traspassat les fronteres territorials i teatrals. Això fa que en aquests moments la suma d’espectadors que han vist l’espectacle arreu del món sigui de més de dos milions d’espectadors.

Per tant, podem afirmar que l’autor Jordi Galceran amb el El mètode Grönholm és el autor català que ha aconseguit ser el més representat a Catalunya i al món amb una obra dramàtica contemporània de text. Qui ja l´ha vist i les noves generacions es mereixen tornar a gaudir-la o descobrir-la per primer cop.

En el teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. «El mètode Grönholm» entra en aquesta última categoria» (Sergi Belbel).

ENTRADES A LA VENDA AL WEB:
www.teatrepoliorama.com

Espectacle en català

Durada: 1 hora i 30 minutos

Horaris:
De dimecres i dijous a les 20 h.
Divendres a les 20: 30h.
Dissabtes a les 17h i 20h.
Dimenges 18: 30h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: