“Eufòria” fa vibrar un Palau Sant Jordi ple de gom a gom en un primer concert apoteòsic

Text – Redacció-CCMA. Fotos – Jordi Play/CCMA.

Emoció, eufòria i unes actuacions espectaculars han fet que el Palau Sant Jordi vibrés durant dues hores en el primer dels dos concerts que es viuran aquest cap de setmana. Una nit que tothom ha disfrutat des del primer moment. El concert ha començat amb els setze participants a l’escenari al ritme del tema “Euphoria”, amb una posada en escena que no ha deixat indiferent a ningú. El nivell s’ha mantingut durant les 40 cançons que han interpretat a un ritme trepidant i de gran intensitat. 

16.07.2022, Barcelona Concert d’Eufòria al Palau Sant Jordi. foto: Jordi Play/CCMA

Entre d’altres s’ha vist a la flamant guanyadora, la Mariona cantant “Crazy in Love” o “Bam bam”, la Núria ha fet una actuació espectacular al ritme de “Sobreviviré” i “So what”, i l’inoblidable “Tell him” al costat de l’Scorpio. El ball al ritme de samba del Pedro amb “Tudo bem” i el moment tendre amb la Mariona i l’Edu cantant junts “La gent que estimo”. Triquell ho ha brodat amb “Tobogan” o “Si tothom calla”. L’Estela ha fet ballar el Palau, amb “Raining men” i la Llum ha interpretat com només ella ho pot fer “Aviam que passa».

16.07.2022, Barcelona Concert d’Eufòria al Palau Sant Jordi. foto: Jordi Play/CCMA

Un dels moments màgics de la nit ha estat quan Miki Núñez ha fet una aparició sorpresa sobre l’escenari per cantar “Escriurem”, amb Chung Man. 

El concert ha posat el punt final amb una altra actuació espectacular, amb els 16 concursants sobre l’escenari i un públic totalment entregat al ritme de “Don’t stop believing” i “Music”. 

Una nit que mai oblidaran ni els participants d’”Eufòria” ni els assistents, entre els quals es trobava el President de la Generalitat, Pere Aragonès. 

Gran esdeveniment digital 

Les xarxes socials de TV3 i Catalunya Ràdio estan fent una àmplia cobertura de tot el que ha passat fins ara i també del que s’està vivint en directe al Palau Sant Jordi.  

Avui des de primera hora del matí, s’ha pogut veure com han passat el dia els concursant, els assajos finals a l’escenari del Sant Jordi i l’ambient previ al concert, els preparatius dels cantants al backstage i la catifa vermella. 

TV3 i Catalunya Ràdio han fet un live en directe des de les 20.30, conjuntament amb els perfils del programa, presentat per Long Li Xue i amb la col·laboració de Xènia Casado que s’ha allargat fins als primers moments del concert i ha estat tot un èxit.  

Fanzone 

Al costat del Palau Sant Jordi, des de les 18.00 i fins a les 20.00 s’ha habilitat una fanzone per als 500 fans afortunats que han pogut viure una experiència única. L’ambient ha estat inigualable, amb música i festa per anar escalfant la prèvia al concert. I la gran sorpresa pels assistents ha estat l’arribada a aquesta zona de Marta Torné, presentadora del programa, i també de dos membres del jurat, Elena Gadel i Marc Clotet, que han compartit una estona amb tots ells.  

Twitch 

A més, des d’aquesta fanzone s’ha emès en directe el Twitch d’“Eufòria”, a càrrec del fenomen Tindercat. Han ensenyat totes les sorpreses que s’han viscut a la fanzone i han connectat amb reporters repartits per diferents zones de l’Anella Olímpica a més de regalar marxandatge. 

Catalunya Ràdio 

Des de les 21.00, s’ha pogut seguir íntegrament el concert per l’antena, el web i l’app de Catalunya Ràdio. Dues hores sense interrupció de música en directe amb la participació dels concursants plenes d’emocions, espectacle i sorpreses. 

I, des de les 23.00, Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet han agafat el relleu. Després de saber-ne una primera valoració del periodista Abraham Orriols, els presentadors de l’“Adolescents XL” són els encarregats de fer-ne balanç tot recollint les sensacions dels assistents al Palau Sant Jordi en el moment de tornar a casa i de tots els oients.  

Una gravació única per a un concert històric  

Dues Unitats Mòbils, realització exclusiva de les pantalles del concert, 17 càmeres, més de 100 canals d’àudio (per postproduir en Dolby Atmos), enregistrament en 4K HDR per oferir a l’audiència de TV3 la millor experiència possible, amb la màxima qualitat. El Sant Jordi a casa, per reviure aquest espectacle únic.  

A dalt de l’escenari  

Com en algunes actuacions a les gales del programa, el concert s’enregistrarà, també, amb un sistema de càmeres 360 estereoscòpic.  

D’aquesta manera, un cop processades les imatges, es podran viure les actuacions des de sobre de l’escenari. Amb l’smartphone i l’adaptador per la vista estereoscòpica, tots els detalls en 360 graus!  Documental i concert  

A banda del concert, que es podrà veure properament a TV3, també s’està produint un documental que en recull la preparació: com han treballat els artistes, el making of i, també, com seran les seves vides més enllà del programa, als propers mesos, quan hagin iniciat les seves carreres professionals en solitari.  

Esdeveniment exclusiu  

Abans de l’estrena del concert per TV3, hi haurà una premier en 4K HDR, en alguna sala de cinema, amb els protagonistes, convidats, concursos, famosos, personalitats… molta atenció! 

“Eufòria”, un èxit sense precedents 

El talent show ha estat tot un èxit tant a nivell televisiu com digital. I les audiències parlen per si soles. Les gales del programa han tingut una audiència acumulada diària de 799.000 espectadors i una quota mitjana del 20%.  

La final d’“Eufòria”, en què la Mariona es va proclamar vencedora, va batre tots els rècords amb 473.000 espectadors i una quota del 29,7%, i va ser líder en tots els targets: en destaquen els nens (45,7%) i els joves (32,7%). 

Pel que fa a les audiències digitals, també han estat espectaculars, amb 3.661.684 reproduccions totals i una mitjana de 90.459 usuaris únics setmanals. 

La gala final va aconseguir el rècord de participació. Es van registrar un total de 306.213 vots: 167.657 en la primera ronda i 138.556 en la segona. I més de 278.000 usuaris únics van accedir al web del programa, i es van generar més de 870.000 pàgines vistes.  

El programa ha estat un gran esdeveniment televisiu i ha estat nominat a la categoria de millor programa als Premis Iris 2022. 

Les cançons d’“Eufòria” arriben a les plataformes digitals de Catalunya Ràdio, Spotify, Deezer, Apple Music i Amazon Music  

Les cançons que es van poder escoltar a les gales del programa ja estan disponibles al web i l’app de Catalunya Ràdio i a les principals plataformes digitals de música: Spotify, Deezer, Apple Music i Amazon Music.  

Spotify, Deezer, Apple Music i Amazon Music, les plataformes musicals que representen el 99,9% del consum digital a Catalunya, ja disposen d’una playlist amb els temes que els concursants van interpretar a les gales d’“Eufòria”, l’exitós concurs musical que van presentar Marta Torné i Miki Núñez i que va tenir com a flamant guanyadora, en aquesta primera edició, la Mariona.   

Durant les 13 gales es va poder gaudir de temes molt coneguts, grans èxits de la música catalana i també internacional. Més de 100 cançons interpretades pels 16 joves concursants, convertits en fenomen de fans, que ara estaran en format àudio per tal que tothom les pugui incorporar de la manera més fàcil possible a les seves playlists de l’estiu.  

Diumenge, segon concert 

Després de l’èxit de vendes del primer concert, amb les entrades exhaurides en una setmana, el programa en va programar un segon per a demà, 17 de juliol, a les 17.30. 

Els fans del programa tenen una segona oportunitat de gaudir en directe d’aquest espectacle gegant amb tots els concursants del talent show de TV3.  

Encara queden algunes entrades per a aquest segon concert. Tota la informació i l’enllaç a la plataforma de compra es pot trobar al web del programa tv3.cat/euforia 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: