«Contacte Establert» és l’EP de debut de Gigi Ros que avui veu la llum

Text – Redacció-Música Global. Fotos – Música Global.

Gigi Ros presenta el seu primer EP»Contacte Establert»(Música Global, 2022). Una mescla entre el pop, l’indie i l’electrònica amb referències Lo-Fi i R&B. Una fusió entre el més íntim i sensible combinat amb una sonoritat més urbana i actual.

Com a artista multidisciplinària dóna molta importància a la posada en escena. El procés creatiu no fa referència únicament a la composició i producció musical de les cançons sinó que engloba un imaginari col·lectiu que es nodreix de la part visual, la coreografia, la moda i la sinergia de diverses arts escèniques, elements que són clau dins el projecte.

«Contacte Establert» és el títol que porta aquest primer treball, el qual està construït amb una filosofia que potencia la cocreació i el treball en equip i apel·la directament a aquest primer contacte amb el públic. Un moment molt íntim de comunió i alhora molt excitant on s’obre un espai per parlar de la quotidianitat, de les emocions i de les experiències que ens uneixen a totes, confirmant que la música és el canal més bonic per connectar.

Biografia Gigi Ros

Gigi Ros es defineix com a artista multidisciplinària amb gust i curiositat per a la creació i l’experimentació.

Formada en diverses disciplines dins les arts escèniques a Barcelona, després de treballar en tota mena de produccions artístiques, ara comença la seva carrera en solitari com a cantant i compositora amb la música com a principal protagonista.

El projecte, però, engloba un imaginari col·lectiu que es nodreix dels visuals, la narrativa i la moda, elements clau per impulsar la posada en escena, inclosos en el seu EP debut el pròxim 2022 de la mà de la companyia discogràfica Música Global.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: