Aquitània Teatre: ‘ANGLE MORT’ del 26 d’abril al 22 de maig!

Text – Redacció. Fotos – Premsa Angle mort.

A partir del proper 26 d’abril, a l’escenari de l’Aquitània Teatre es podrà veure la comèdia ‘Angle Mort’, un text de Sergi Belbel i Roc Esquis, amb direcció de Lluis Elías, que va ser Premi Teatre Barcelona a Millor Espectacle de Proximitat en la seva quarta edició.

L’espectacle protagonitzat per Berta Bähr, Ramon Godino, Antonio del Valle i Rafaela Rivas parla de crisi a una petita empresa que es veu obligada a prescindir d’un dels seus treballadors.

Sinopsi

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista. Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.

La visió dels autors 

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

ANGLE MORT és una producció d’APUNTA TEATRE. 

La funció es podrà veure fins al 22 de maig.  

Horaris i preus:

De dijous a dissabte: 20H
Diumenge: 18H

Entrades a partir de 12€

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: