Penélope Cruz i The Mediapro Studio llancen MOONLYON

Texto – Redacción-The Mediapro Studio. Fotos – Courtesy of Chanel-The Mediapro Studio.

Penélope Cruz i THE MEDIAPRO STUDIO han anunciat avui la seva associació per al llançament d’una nova companyia de producció: MOONLYON. Un segell internacional i independent dedicat a la producció de contingut de primer nivell, tant de ficció com de no ficció, que permetrà a l’actriu portar la seva carrera un pas més enllà en liderar nous aspectes de la indústria dels mitjans i l’entreteniment.

Pen+®lope Cruz – (c) Courtesy of Chanel

“Sempre m’ha entusiasmat explicar noves històries i contribuir al procés de filmació. Per això he decidit formar MOONLYON amb THE MEDIAPRO STUDIO”, ha dit Penélope Cruz. “Amb més de demanda que mai d’històries d’orígens molt diversos i procedents de totes les parts del món, estic feliç de poder continuar el meu treball com a productora amb una empresa que conec íntimament i que té una valuosa experiència de posicionament internacional. El nostre objectiu és que MOONLYON es converteixi en un referent de qualitat amb personalitat pròpia”.

MOONLYON produirà i distribuirà els seus continguts amb el suport de la important infraestructura internacional de THE MEDIAPRO STUDIO. La companyia compta amb 24 oficines des de les quals es produeixen tota mena de continguts per a cinema i televisió a tot el món.

“Estem feliços. És un privilegi ser els socis de Penélope Cruz en aquesta nova aventura”, ha comentat Laura Fernández Espeso, CEO de THE MEDIAPRO STUDIO.

Laura Fernandez Espeso – The Mediapro Studio

“Fa anys que treballem amb ella i la nostra relació ha anat creixent de manera molt natural. Aportarem a MOONLYON el nostre coneixement de la indústria a escala global, la nostra creativitat, i el nostre enorme potencial logístic per a un projecte que formarà part de l’estratègia d’expansió internacional de l’STUDIO”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: