Josep Maldonado: «El món està ple de bona gent»

Text – Albert Roca. Fotos – Pollyana Hernández-Albert Roca.

L’Hotel Catalonia Plaza va ser un cop més l’escenari d’un dels esdeveniments més especials i entranyables de la vida social i esportiva de Barcelona, la Gala benèfica de la -Fundació Esport Solidari Internacional -ESI-. Una gala que arribava a la seva 17ª edició, després del parèntesi del 2020 per la pandemia, i que es va celebrar amb molta alegria i molta solidaritat. Van ser més de 360 convidats, units per la solidaritat i amb alguna sorpresa de darrera hora, com la prèsencia en el photocall inicial del jugador del F.C.Barcelona Ansu Fati, acompanyat de la seva família.

El Photocall

Els primers en arribar al Photocall l’exjugador de fútbol Juan Carlos Unzuei els actors Karra Elejalde i Darko Peric -que el mateix divendres s’estrenava la segona part de la cinquena i darrera temporada de La Casa de Papel- i una gran llista de personalitats de tots els àmbits.

La Gala

Conduída un any més per l’humorista Pep Plaza la gala va tenir molts moments d’emotivitat, a través de testimonis, la presentació de la cançó d’ESI, el projecte de solidaritat de l’actriu Marina Gatell, el debut a la gala de l’actriu Nathalie Seseña -que va dir que hi tornaria- i de Ivonne Armant -actriu i neta de Plácido Domingo-, actuacions musicals, el públic posats dempeu amb el testimoni de Juan Carlos Unzue -amb un missatge ple de positivitat- i les paraules de l’alma mater de la festa, el president d’ESI Josep Maldonado molt emocionat durant tota la gala. «El món està ple de bona gent» o «La solidaritat mai s’acabarà en aquest món» van ser algunes de les seves reflexions.

Una gala que va finalitzar amb molta alegria, música d’Ariel de Cuba i Lucrecia i la tradicional subhasta. I desitjant tornar de nou l’any vinent, continuant treballant per la divulgació d’iniciatives inspiradores per a la construcció d’una societat més solidària.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: