EL TERRAT presenta Los Días Ajenos de Bob Pop

Text – Redacció-El Terrat. Fotos – Mauricio Rétiz.

El Terrat (The Mediapro Studio) i el versàtil artista Bob Pop, presenten per primera vegada a Barcelona ‘Los Días Ajenos’ de Bob Pop. L’espectacle, en gira després d’aconseguir un gran èxit de públic al Teatro del Barrio de Madrid, es podrà veure al Teatre Victòria els dies 3 de desembre a les 21.30 h. i el 9 de desembre a les 20.00 h., en dues úniques funcions.

©Mauricio Rétiz

‘Los Días Ajenos’ és una obra en forma de monòleg i carregat de literatura i molt d’humor, creat i interpretat per Bob Pop a partir dels seus dos llibres –titulats igual que l’obra – que compta amb la co-direcció d’Andrés Lima.  Durant 70 minuts, l’actor repassarà la seva vida en un exercici d’improvisació sense guió a través dels seus diaris i els d’altres.

L’espectacle està interpretat en llengua castellana.

El show d’una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys que es troba en un moment clau de la seva carrera artística després d’estrenar la seva sèrie ‘Maricón perdido’, una ficció de TNT produïda per El Terrat  per a WarnerMedia . Una proposta que ha gaudit d’un èxit aclaparador de públic i crítica que l’ha fet guanyador del Premi Ondas 2021 com a millor sèrie de comèdia. Aquesta ficció inspirada lliurement en la seva vida ja s’ha estrenat a Llatinoamèrica, EEUU i gairebé a tot el territori europeu.

©Mauricio Rétiz

Segons Bob Pop, <<Mis DÍAS AJENOS nacieron en Barcelona y se estrenaron en el Teatro del Barrio de Madrid. Por eso, tras más de dos años, varias temporadas en Madrid y funciones en numerosas ciudades españolas, estoy feliz ante el estreno barcelonés, en pleno Paralelo, en casa. Mi casa. El viaje no acaba aquí, pero me encanta poder compartir mis Días un par de días en Barcelona. Ojalá nos veamos aquí. Por fin.>>

©Mauricio Rétiz

Los Días Ajenos de Bob Pop arriba a Barcelona després d’haver aconseguit un gran èxit de públic des de la seva estrena al Teatro del Barrio de Madrid, i posteriorment a la gira per ciutats espanyoles com Burgos, Valencia, Santa Cruz de la Palma, Tenerife, Huelva i Múrcia.

<<Bob Pop es un hombre extraordinario y lo que hace en el escenario y lo que nos cuenta es igualmente extraordinario y sabio. Ha sido un placer trabajar con él. Mi aportación ha sido pequeña pero intensa y es un disfrute y un aprendizaje ver este espectáculo.>> Andrés Lima

Sinopsis

Los Días Ajenos és un espectacle de veus i memòria creat i interpretat per Bob Pop a partir dels seus llibres ‘Días ajenos’; un monòleg (a vegades) carregat de literatura i d’una aclaparadora sinceritat, humor, capacitat d’anàlisi i síntesis sorprenents. Durant 70 minuts, un Bob Pop en estat pur, sense guió i amb una improvisació vital, repassa la seva vida a través dels diaris d’uns altres i els propis. Un collage d’experiències de la mà, la mirada i l’empatia d’una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: