Pilar Rahola publica el seu primer llibre infantil «En Jordi i el drac petaner»

Text- Redacció-Planeta.

Avui surt a la venda el primer llibre infantil de Pilar Rahola, que sota el títol d’En Jordi i el drac petaner recull set contes protagonitzats pel Jordi i el seu drac de peluix, en Dent de Foc, que gràcies al follet dels somnis aconsegueix convertir-se en un gran drac. Els contes van acompanyats de les il·lustracions d’en César Barceló i és una publicació d’Estrella Polar, segell del Grup 62.

Pilar Rahola sempre havia explicat històries als seus fills i als seus néts, i ara per primera vegada plasma en un llibre la seva faceta de narradora de contes, un repte que ha superat amb escreix i una grata sorpresa per als lectors. Aquest canvi de registre ens acosta a la faceta més personal i tendre de l’autora.

Sinopsi

En Jordi no feia gaire cas al seu petit drac de peluix, fins que un dia, gràcies al follet dels somnis, se’l troba transformat en un gran drac que treu foc pels queixals, en Dent de Foc. Tots dos viatgen al país dels mons perduts per lluitar contra els mags que els fan desaparèixer. Cada conte explica l’aventura dels dos protagonistes en un d’aquests mons.

L’autora

Pilar Rahola (Barcelona, 1958) és escriptora i col·labora com a analista política en diversos mitjans. És autora de nombroses novel·les d’èxit, com Rosa de cendra (Premi Ramon Llull) i L’espia del Ritz, així com de llibres d’actualitat de gran ressò com Prou!, sobre la condició de la dona a l’islam; Carta al meu fill adoptat o S.O.S. cristians, sobre la persecució dels cristians en el món d’avui. En Jordi i el drac petaner és el seu primer llibre infantil, inspirat en els seus nets.

L’il·lustrador

César Barceló (Banyeres de Mariola, Alacant, 1979) és il·lustrador, especialitzat en llibres infantils. Es va llicenciar en Belles Arts a València, però va ser a Barcelona on va descobrir que volia dedicar-se a l’ofici de dibuixant. Des de llavors ha publicat nombrosos àlbums il·lustrats, llibres de lectura, revistes… També podeu veure el seu treball en cartells i en algun joc de taula.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: