Torna Hausson, el mag preferit de Joan Brossa

Texto: Redacció, Premsa Teatre Gaudí. Fotos: Premsa Teatre Gaudí.

Mentalista, il·lusionista, prestidigitador i un dels mags més premiats. El pròxim 05 de novembre el mag Hausson torna als escenaris de Barcelona amb l’espectacle “El Saló de les Meravelles”, un espectacle de màgia, entre el cabaret i el cafè concert, on es recupera l’encant de les sessions del París d’Houdin i de Mèlies.

Un recorregut inesperat i màgic on l’artista recorre el camí de l’il·lusionisme contemporani amb números inèdits, que són el preludi d’una nova màgia on tot és possible. Un espectacle ple de números de mentalisme, de prestidigitació, de màgia amb el públic, de prediccions impossibles, de màgiques coincidències sobre un coixí de música de jazz i projeccions que fan encara més singular l’experiència. Resoldre un cub Rubik sense mirar, memoritzar en 10 segons una baralla de cartes, fer que tot el públic es converteixi en mag o convidar a tothom a anar al Hausson Cocktail bar.

UN MAG DE LLARG RECORREGUT

Nascut a Barcelona, als nou anys es va iniciar en l’art de l’il·lusionisme. La seva trajectòria artística s’orienta cap a la màgia escènica, especialitat amb què ha recorregut diversos països: Espanya, França, Alemanya, Àustria, Anglaterra, Gal·les, Portugal, Xile, Brasil. La seva carrera professional ha estat distingida amb prestigiosos premis i guardons. Ha participat en nombrosos espais i programes televisius. La seva particular manera d’entendre la màgia escènica el porten a col·laborar amb artistes de diferents àmbits a la recerca de nous camins per a l’il·lusionisme, creant diversos espectacles màgics.

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Hausson
Il·lusionista: Hausson
Disseny de llums: Albert Julve
Selecció musical: Jordi Bonet
Projeccions: Teatral Digital Media
Espai Escènic: Hausson
Publicitat: EfecTeam
Producció: Meeting Line

“El saló de les meravelles” té una durada de 70 minuts carregats de màgia. Es pot gaudir del 05 de novembre al 12 de desembre. Divendres i dissabtes a les 7 del vespre i diumenge a les 8 del vespre, a la Sala Petita del Teatre Gaudí.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: